Nyt voit tilata ToPoLa -seuratuotteita suoraan Korispisteen verkkokaupasta!

28.1.2015

ToPoLa palloreppu
ToPoLa palloreppu

Alkaneen kauden treeneihin, kannustusjoukoille katsomoon tai ihan vaan vapaa-ajalle kannattaa nyt hankkia ToPoLa -seuratuotteita. Uutena tuotteena Spaldingin kätevä palloreppu. 5.2. mennessä tehdyt tilaukset ryhmähintaan!

Seuratuotetilaukset

ToPoLa –seuratuotteet löytyvät yhteistyökumppanimme Korispisteen nettisivuilta osoitteesta: http://www.korispiste.fi/seuramallistot/topola/ ja tilaamaan pääset suoraan näiltä Korispisteen sivuilta.
 

  • Tilaaminen:

Ryhmätilaus:

Seuratuotteita on mahdollisuus tilata ToPoLalle räätälöityyn hintaan 4 x kauden aikana. Tilausjaksot päättyvät vuoden 2015 aikana seuraavasti:  to 5.2., ti 31.3., ke 30.9. ja su 15.11.  Korispiste muuttaa sivuilleen alennetut ryhmähinnat ToPoLa –tuotteille 2 vkoa ennen edellä mainittujen tilausaikojen päättymistä ja kaikki tuona tilausaikana tilatut seuratuotteet saa alennettuun ryhmähintaan. Esim. 23.1.-5.2. välillä tilattu ToPoLa t-paita maksaa 12,50 e vs. jos tilaus tehdään 10.2., niin t-paita maksaa 16 e. Tuotteiden toimitus on n. 4 vkoa tilausajan umpeutumisesta
 

Yksittäistilaukset:

Muina aikoina kuin ed.mainittuina ryhmätilausajankohtina, tilaukset yksittäishinnoin Korispisteen verkkokaupan kautta.

Toimitusaika vaihtelee: Tuotteita voi olla varastossa heti, jolloin toimitusaika on lyhyt. Jos tuotetta ei löydy Korispisteen varastosta, on toimitusaika 2-4 vkoa. Verkkokauppa toimii niin, että kun halutusta tuotteesta valitsee halutun koon, arvioitu toimitusaika tulee tuotteen kohdalla näkyviin.

Myös ryhmätilaus-aikojen ulkopuolella on mahdollisuus saada alennettu ryhmähinta, jos ostaa 5 kpl samaa tuotetta.
 

  • Maksaminen:

Tilaaja maksaa tilaamansa tuotteet Korispisteen verkkokaupassa joko verkkopankin kautta tai luottokortilla.

  • Toimitus:

Tilaaja valitsee itselleen sopivimman toimitustavan:

  • Nouto Korispisteestä Helsingin Malmilta (+ 0,00 e)
  • Nouto omasta tai valitusta postista (+7.95 e)
  • Postin toimitus yritysosoitteeseen (+10,95 e)
  • Postin kotiinkuljetus (+12,95 e)