Lisenssi ja Vakuutus

ToPoLa vakuutus

Otamme jokaisen Touhulaisen terveyden vakavasti. Haluamme että vahingon sattuessa jokaiselle on tarpeeksi kattava vakuutus tapaturmia varten ja tähän tarkoitukseen ovat ToPoLa, LähiTapiola ja lääkäripalveluita tarjoava Mehiläinen sopineet yhteistyöstä.

LähiTapiolan uusi, laajennettu urheilijaturva on nyt myynnissä pääkaupunkiseudun alueella ToPoLan jäsenille. ToPoLa-urheilijaturva korvaa tapaturmia laajemmin kuin perinteinen tapaturmavakuutus ja on voimassa useassa eri urheilulajissa sekä urheilun ulkopuolella. Tuotteeseen sisältyy myös ainutlaatuinen TerveysHelppi-palvelu.

Osta ToPoLa vakuutus

Ulkomaan pelimatkat


Urheilijaturva korvaa tapaturmaisia hoitokuluja myös ulkomaan pelimatkoilla. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että Urheilijaturvassa on hoitokuluilla enimmäiskorvausmäärä eikä se korvaa matkasairauden kuluja, joten suosittelemme ulkomaanmatkoille myös erillisen matkavakuutuksen ottamista. Jos myös urheilutapaturmasta syntyneet hoitokulut halutaan kattaa ilman korvauksen ylärajaa,  on henkilökohtaiseen matkustajavakuutukseen tehtävä urheilutapaturma laajennus.

Matkavakuutuksen ostat helposti verkkokaupastamme

Matkahätäpalvelumme auttaa ulkomaan matkoilla kiireellisissä tapauksissa 24/7 numerossa +358 800 0 4531.

Vakutuusmaksut

LähiTapiola - Urheilijaturva
IkäVuosimaksu
0 - 14 vuotta53 €
15 - 17 vuotta126 €
18 - 30 vuotta209 €
31 - 50 vuotta262 €
51 - 65 vuotta419 €

 

Urheilijaturvassa ei ole omavastuuta, kun ilmoitat vahingosta TerveysHelpin kautta. Muutoin omavastuu on 100 euroa ja 10 prosenttia tämän ylittävistä kuluista tapaturmaa kohti. 

Lisätietoa ja vakuutuksen ostamien ToPoLan omalla vakuutussivustolla.

Osta ToPoLa vakuutus

 

 

Oma yhteyshenkilö

 

Haluatko keskittää vakuutusturvasi LähiTapiolaan?

Kun keskität asiointisi LähiTapiolaan, voit säästää vakuutusmaksuissa jopa 17 %. Lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5 %.


Terve! on uusi tapa vakuuttaa terveyttä

Terve!  on palvelukokonaisuus, joka sisältää Terveysvakuutuksen sekä TerveysHelpin, jossa sinua auttavat aina terveydenhuollon ammattilaiset joka päivä klo 7 – 23. Terveysvakuutus korvaa lääkärin diagnoosin ja tarvittavat tutkimukset ilman omavastuuta eikä tarvita korvaushakemuksia. Vakuutus myönnetään kaikille ikään tai terveydentilaan katsomatta ja saat käyttöösi LähiTapiolan neuvottelemat edullisemmat hinnat hoidoista ja tutkimuksista.


Tutustu kokonaisuuteen tästä linkistä

Jos olet kiinnostunut muista LähiTapiolan vakuutuksista ja palveluista sekä hyödyntämään ToPoLan jäsenten erityisetuja, niin ota yhteyttä seuralle nimettyyn omaan yhteyshenkilöömme. Villematti tuntee hyvin urheilijan vakuuttamisen erityistarpeet entisenä miesten koripalloliigan pelaajana.

Villematti Kopio
villematti.kopio@lahitapiola.fi
Puh. 040 551 2023

Ystävällisin terveisin,

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Lisenssi

Lisenssi on koripallon kilpailulupa. Se vaaditaan jokaiselta pelaajalta, valmentajalta ja erotuomarilta, joka osallistuu Suomen Koripalloliiton ja sen alueiden järjestämään sarjatoimintaan ja turnauksiin. Lisenssin lunastanut sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä sekä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.

Osta lisenssi

Terveyshelppi

TerveysHelppi on palvelunumero, johon vastaavaat terveydenhuollon ammattilaiset jokaisena päivänä kello 7-23. Kun soitat TerveysHelppiin, pääset suoraan urheilulääkärille erikoishoitoon ja kuntoutuminen saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin.

Urheilijaturvassa ei ole omavastuuta, kun ilmoitat vahingosta TerveysHelpin kautta. Muutoin omavastuu on 100 euroa ja 10 prosenttia tämän ylittävistä kuluista tapaturmaa kohti
 

Jos tapaturma sattuu, toimi aina näin:

 1. Tallenna puhelinnumero puhelimeesi ja soita aina heti 0206 1000. Palvelu käytössä päivittäin klo 7-23
   
 2. Puhelimeen vastaa sairaanhoitajat ja lääkärit.
   
 3. Kerro, mitä sinulle on tapahtunut ja että olet ToPoLan pelaajana seuran hoitolaitoskumppani Mehiläisen asiakas.  Saat saman tien ohjeet kuinka toimia ja millaiselle lääkärille sinun kannattaisi mennä. Aika varataan puolestasi seuran yhteistyökumppani Mehiläisen lääkäriasemalle tai pelimatkoilla ensihoitona jollekin muulle yhteistyölääkäriasemallemme.
   
 4. Saat korvausasiasi heti vireille.

Lataa myös TerveysHelppi-sovellus


Asiointi TerveysHelpissä on helpointa, kun sinulla on älypuhelimessasi TerveysHelppi-sovellus. Lataa TerveysHelppi maksutta sovelluskaupasta:

 • App Store
 • Google Play Store