Lisenssi ja Vakuutus

LähiTapiolasta myös urheilun kattava tapaturmavakuutus

Otamme jokaisen Touhulaisen terveyden vakavasti. Haluamme että vahingon sattuessa jokaiselle on tarpeeksi kattava vakuutus tapaturmia varten ja tähän tarkoitukseen ovat ToPoLa, LähiTapiola ja lääkäripalveluita tarjoava Mehiläinen sopineet yhteistyöstä.

LähiTapiolan Lasten tapaturmavakuutus on voimassa kaikessa urheilutoiminnassa, joten lapselle ei tarvitse ottaa erillistä lisenssivakuutusta. Yksi vakuutus riittää. Ei ole väliä, mitä urheilulajia lapsi harrastaa tai harrastaako lapsi useita urheilulajeja. Vakuutukset ovat voimassa kaikessa urheilussa siihen asti, kun lapsi täyttää 17-vuotta. Yli 17-vuotiaille voidaan tehdä erillinen lisäturva urheilutapaturmien varalle.

Tapaturmavakuutukseen voit tutustua ja helposti ostaa tästä!

Ulkomaan pelimatkat

Urheilijaturva korvaa tapaturmaisia hoitokuluja myös ulkomaan pelimatkoilla. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että Urheilijaturvassa on hoitokuluilla enimmäiskorvausmäärä eikä se korvaa matkasairauden kuluja, joten suosittelemme ulkomaanmatkoille myös erillisen matkavakuutuksen ottamista. Jos myös urheilutapaturmasta syntyneet hoitokulut halutaan kattaa ilman korvauksen ylärajaa,  on henkilökohtaiseen matkustajavakuutukseen tehtävä urheilutapaturma laajennus.

Matkavakuutuksen ostat helposti verkkokaupastamme. 

Matkahätäpalvelumme auttaa ulkomaan matkoilla kiireellisissä tapauksissa 24/7 numerossa +358 800 0 4531.

Oma yhteyshenkilö

Keskittämällä vakuutuksesi hyödyt
.
Saat saman katon alta markkinoiden monipuolisimmat palvelut talousasioiden hoitoon sekä parhaat keskittämisedut. Kun keskität vakuutuksesi LähiTapiolaan, voit säästää vakuutusmaksuissa jopa 17%. Lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5%.

Jos olet kiinnostunut muista LähiTapiolan vakuutuksista ja palveluista, niin ota yhteyttä seuralle nimettyyn omaan yhteyshenkilöömme. Villematti tuntee hyvin urheilijan vakuuttamisen erityistarpeet entisenä miesten koripalloliigan pelaajana.


Villematti Kopio
villematti.kopio@lahitapiola.fi
Puh. 040 551 2023

Ystävällisin terveisin,

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Lisenssi

Lisenssi on koripallon kilpailulupa. Se vaaditaan jokaiselta pelaajalta, valmentajalta ja erotuomarilta, joka osallistuu Suomen Koripalloliiton ja sen alueiden järjestämään sarjatoimintaan ja turnauksiin. Lisenssin lunastanut sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä sekä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.

Osta lisenssi

Terveyshelppi

LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaana saat käyttöösi TerveysHelppi palvelun
Tapaturman sattuessa toimi näin:
•    Chattaa tai soita 0206 1000. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7-23.
•    Kerro mikä sinua vaivaa.  Saat saman tien ohjeen kuinka toimia.
•    Jos asian hoitamiseen tarvitaan lääkärin vastaanottoaikaa, aika varataan puolestasi. 
•    Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Tutustu TerveysHelppiin tästä linkistä


Lataa myös TerveysHelppi-sovellus
Asiointi TerveysHelpissä on helpointa, kun sinulla on älypuhelimessasi TerveysHelppi-sovellus. Lataa TerveysHelppi maksutta sovelluskaupasta:

App Store
Google Play Store