LYK - ottelutapahtuman vierasjoukkueen ohjeet

Päivitetty 22.1.2022

Tervetuloa pelaamaan Lauttasaaren yhteiskoululle (LYK)! 

Yleisö ja joukkuiden delegaatiot otteluissa

Ottelutapahtumissa noudatetaan Koripalloliiton Eteläisen Alueen ottelutapahtumaohjeistusta AVI:n yleisötilaisuusrajoitusten aikana (päivitetty 14.1.2022)
 

Ottelun pelaaminen ilman katsojia: 
·    vain pöytäkirjaan merkityt pelaajat saavat osallistua ottelutapahtumaan 
·    lisäksi joukkuepenkkialueella saa olla maksimissaan kolme henkilöä pelaajien lisäksi (sis. valmentajat, huoltajat jne) 
·    Joukkueiden ja otteluun nimettyjen erotuomareiden lisäksi ottelutapahtumassa voi olla sarjamääräysten mukaiset toimitsijat ja yksi ottelun videokuvaaja 
·    lisäksi molemmilta joukkueilta saa olla katsomossa enintään 5 henkilöä (tarvittaessa esim. autonkuljettajat) 
·    koti- ja vierasjoukkueet ”katsojat” pitää ohjata eri puolille katsomoa sekä vähintään neljän (4) metrin etäisyydelle toimitsijapöydästä ja vaihtopenkeistä

Kaikkien ottelutapahtumassa olevien, muiden kuin pelaajien, erotuomarien ja valmentajien, tulee käyttää kasvomaskia koko tapahtuman ajan. Kaikkien ottelutapahtumaan saapuvien tulee käyttää kasvomaskia ottelutapahtumaan saapuessa ja sieltä poistuttaessa. Kotijoukkue vastaa, että ottelupaikalle saavuttaessa kaikkien käytössä on käsidesiä, myös toimitsijapöydällä ottelun aikana.


Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja on viikonloppuisin sekä Isokaarella koulun edessä että koulun sisäpihalla (ajo hallin eteläpuolelta, pienen metsikön ja hallin uuden pään välistä)

Hallille saapuminen

Joukkueen tulee saapua LYK:lle sisään vasta lähellä ilmoitettua salivuoron alkamisaikaa. Alkuverryttelyihin sopivaa sisä- tai aulatilaa LYK:llä ei ole, mutta hyvät ulkotilat ovat käytössä. Hallin sisäpihalla on ulkokuntoiluräkki ja leveiden portaiden yläpuolella iso sateelta katettu tila. Viereiseltä Myllykalliolta löytyy hyviä lenkkimaastoja.

Ulkokengät jätetään aulassa siististi kenkähyllyille.

Pukuhuoneisiin tai kentälle siirtyminen

Vain ottelutapahtumaan osallistuvat saavat tulla kentälle tai pukuhuoneisiin. Alle kouluikäisten kanssa voidaan tehdä eritysjärjestelyjä.

Peliryhmien erillään pitäminen

Pelaajat ja valmentajat kulkevat kentille pukuhuoneiden kautta. Peliryhmät tulee pitää mahdollisuuksien mukaan erillään. Ryhmien vaihtuessa valmentajien tulee huolehtia, että ryhmän vaihtuminen tapahtuu eri pukuhuoneita ja eri kulkureittiä käyttäen.

  • Uuden puolen kentällä 1 pelattaessa vierasjoukkueella on käytössä pukuhuone nro 2.
  • Uuden puolen kentällä 2 pelattaessa vierasjoukkueella on käytössä pukuhuone nro 4.
  • Uuden puolen kentällä 3 pelattaessa vierasjoukkueella on käytössä pukuhuone 6.
  • Vanhalla puolella  vierasjoukkueen käytössä on taaimmanen pukuhuone, johon pääsee kulkemalla näyttämön läpi.

Koronaohjeet

Lue viimeisimmät koronaohjeet sivuilta https://www.topola.fi/seura/korona-ohjeet/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Espanjalainen boksi/kolmosen viiva

LYK:n lattiaan ei saa tehdä teippauksia. Täten nuorimpien ottelussa ei käytetä espanjalaista boxia/ei ole 3-pisteitä heittoja.