Tilaa seuratuotteita ja tunnusta väriä!

 

Tuotteet ja kokotaulukot

 

ToPoLa-kauppa Ballzyyn

ToPoLa ja Ballzy ovat sopineet ToPoLa-kaupan siirtämisestä Ballzyn myymälään ja verkkokauppaan (Teamspirit), josta löytyy oma ToPoLan alasivu. 

ToPoLa ja Ballzy ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ja olemme olleet tyytyväisiä Ballzyn tuotevalikoimaan, toteaa ToPoLan toiminnanjohtaja Riku Laanti. Uskomme uuden toimintamallin parantavan palvelua ja tekevän ToPoLa-tuotteiden hankkimisen entistä helpommaksi ja nopeammaksi jäsenillemme. Jatkossa tuotteita voi ostaa ja tilata jatkuvasti, ilman että on sidoksissa tilaussykleihin. Myymälässä olevien tuotteiden osalta mahdollistuvat myös sovitukset.

Olemme iloisia saadessamme mahdollisuuden syventää yhteistyötä ToPoLan kanssa entisestään, kertoo Panu Majala Ballzyltä.

 

ToPoLa-verkkokauppa Teamspirit-sivustolla

Verkkokaupasta (Teamspirit) voi tilata ToPoLa-tuotteita ja osaan tuotteista voi tällöin saada myös pelaajan nimen ja/tai numeron. 

Tuotteet voi tilata toimituksella Postin lähimpään noutopisteeseen tai noudettavaksi Ballzyn Tapiolan myymälästä. Noudettaessa tuotteet myymälästä, ei toimituksesta tule lisäkulua.

Verkkokauppaan: https://teamspirit.fi/collections/touhun-pojat-lauttasaari-topola


Ballzyn myymälä Tapiolassa

Juhannusviikolta alkaen ToPoLan jäsenet voivat käydä ostamassa ToPoLa-tuotteita myös suoraan Ballzyn myymälästä, jolloin he voivat ostaa samalla muita koristuotteita, kuten kenkiä ja palloja, joista topolalaiset saavat 25 % alennusta suositushinnoista. Tämä alennus koskee vain koristuotteita. Ulkopuolelle jäävät muun muassa koritelineet ja sneakerit, sekä kaikki ToPoLa-seuratuotteet, jotka ovat jo valmiiksi hinnoiteltuja topolalaisille.  Kun myymälätuotteet ovat hyllyssä, tulee siitä vielä erillinen tiedote kaikille topolalaisille.

Osoite: Ballzyn myymälä, Oravannahkatori 3, 02120 ESPOO

Aukioloajat: Ma-Pe 12:00-19:00, La 11:00-17:00

 

Tuotekatalogi löytyy yläpuolelta

ToPoLan web-sivuilta löytyy tuotekatalogi, josta näkyy kaikki valikoimassa olevat ToPoLa-tuotteet, sekä myös se, ovatko ne myynnissä myymälässä, verkkokaupassa (Teamspirit) vaiko vain joukkuetilauksina.


Muut tuotetilaukset

Erikoistuotteiden, kuten softshell-takit, varustelaukut ja pipot, tilaukset hoidetaan jatkossakin joukkuetilauksina seuran toimiston kautta keskitetysti tai joukkueenjohtajien toimesta per joukkue.

Peliasujen ja lämmittelypaitojen tilaukset hoidetaan keskitetysti joukkueiden johtajien toimesta Ballzyyn erillisellä tilauslomakkeella. Ballzy laskuttaa näistä tilauksista suoraan joukkueita, viitteenä joukkueen ja joukkueenjohtajan nimet.

Lisätietoja:

Ruth Rökman, seurakoordinaattori, ruth.rokman@topola.fi, 040-750 7778.