LYK - ottelutapahtuman vierasjoukkueen ohjeet

Päivitetty 7.9.2021

Tervetuloa pelaamaan Lauttasaaren yhteiskoululle (LYK)! 

LYK:n lattiaan ei saa tehdä teippauksia. Täten nuorimpien ottelussa ei käytetä espanjalaista boxia/ei ole 3-pisteitä heittoja.

Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja on viikonloppuisin sekä Isokaarella koulun edessä että koulun sisäpihalla (ajo hallin eteläpuolelta, pienen metsikön ja hallin uuden pään välistä)

Hallille saapuminen

Joukkueen tulee saapua LYK:lle sisään vasta lähellä ilmoitettua salivuoron alkamisaikaa. Alkuverryttelyihin sopivaa sisä- tai aulatilaa LYK:llä ei ole, mutta hyvät ulkotilat ovat käytössä. Hallin sisäpihalla on ulkokuntoiluräkki ja leveiden portaiden yläpuolella iso sateelta katettu tila. Viereiseltä Myllykalliolta löytyy hyviä lenkkimaastoja.

Ulkokengät jätetään aulassa siististi kenkähyllyille.

Pukuhuoneisiin tai kentälle siirtyminen

Vain ottelutapahtumaan osallistuvat saavat tulla kentälle tai pukuhuoneisiin. Alle kouluikäisten kanssa voidaan tehdä eritysjärjestelyjä.

Peliryhmien erillään pitäminen

Pelaajat ja valmentajat kulkevat kentille pukuhuoneiden kautta. Peliryhmät tulee pitää mahdollisuuksien mukaan erillään. Ryhmien vaihtuessa valmentajien tulee huolehtia, että ryhmän vaihtuminen tapahtuu eri pukuhuoneita ja eri kulkureittiä käyttäen.

  • Uuden puolen kentällä 1 pelattaessa vierasjoukkueella on käytössä pukuhuone nro 2.
  • Uuden puolen kentällä 2 pelattaessa vierasjoukkueella on käytössä pukuhuone nro 4.
  • Uuden puolen kentällä 3 pelattaessa vierasjoukkueella on käytössä pukuhuone 6.
  • Vanhalla puolella  vierasjoukkueen käytössä on taaimmanen pukuhuone, johon pääsee kulkemalla näyttämön läpi.

Maksimiyleisömäärät

ToPoLan otteluissa maksimiyleisömäärä on rajattu seuraavasti:

  • LYK-Uusi: 100 henkeä. Vain yläkatsomo käytössä
  • LYK-Vanha: 100 henkeä. Katsojia pyydetään erityisesti hyödyntämään kentän päätyjä, jotta näyttämölle ei synny ruuhkaa
  • Aulatila: Hallien välisessä aulassa ottelussa katsojien määrä ei saa olla sellainen, että se aiheuttaa tungosta, häiritsee aulassa liikkumista tai buffetin toimintaa.

Mikäli maksimiyleisömäärä uhkaa ylittyä, ToPoLan toimihenkilöillä, valmentajilla ja joukkueenjohtajilla on oikeus määrätä katsojia vähennettäväksi, tasapuolisesti joukkueiden ja pelaajien kannustajien määrän suhteen. Mikäli vähennystoimenpiteistä ei päästä yhteisymmärrykseen, ottelu voidaan määrätä pelattavaksi ilman katsojia.

Hygienia ja koronaturvallisuus

Osallistujia pyydetään huolehtimaan käsihygieniasta ja pitämään turvavälejä mahdollisuuksien mukaan, silloin kun se on tarkoituksenmukaista.

Kaikki yli 12 vuotta täyttäneet käyttävät kasvomaskia muutoin kuin urheilusuorituksen aikana, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle.