2009-2010

Palkitut 2010

Vuosikokouksessa 25.5.2010 palkittiin parhaat/kehittyneimmät pelaajat ja vuoden joukkue sekä taustavaikuttajia palkittiin.

Onnea kaikille palkinnon saaneille!

 

Touhukerho 4-vuotiaat

 

Marius Marttinen

Syyskauden alussa saliin astui hiukan ujo pikkumies, jota kuitenkin selkeästi kiinnosti touhuaminen.
Mariuksesta on vuoden aikana kehkeytynyt varsinainen pelimies. Koordinaatiokyky, pallon kanssa pelaaminen kuten myös muut pelit ja leikit sujuu mielettömällä innolla ja kehityskaari on ollut huima. Toivottavasti näemme Mariuksen myös ensi vuonna touhuissa mukana!

 

 

Touhukerho 5-6-vuotiaat

Helmi Räsänen

Helmi aloitti ainoana tyttönä isojen puolella ja kävi sitkeästi koko kauden läpi - houkutteli mukaansa kaverinkin ja pikkuveljen. Vaikka alkuun ei esim. jalkapallo hirveästi innostanut niin loppukaudesta futaamisessa sai laitettua pojille kunnon vastuksen. Helmi on erinomainen esimerkki hyvät sosiaaliset taidot omaavasta touhulaisesta joka kuuliaisesti kuuntelee valmentajia ja samalla opastaa joukkuetovereitakin. Toivottavasti touhun parissa toiminta jatkuu!

 

Pojat 01

Ilkka Kankare

Ahkerasti treeneissä mukana, näytti myös kykynsä vuotta vanhempien mukana peleissä.

Pojat 99/00

Elias Majander

Aktiivinen, taitava ja omaa kovan halun kehittyä koripalloilijana.

 

Tytöt 00/01


Emilia Flyckt

Ihanan innokas valmennettava, joka vetää niin täysillä että välillä silmissä sumenee. Kehittynyt kauden aikana huimasti.

 

 

 

Tytöt 98/99

Mirella Kemmo

Luotettava levypalloista taistelija ja parantanut kauden aikana myös puolustustaan.
Kakkoset uppoavat tältä tytöltä mistä vaan, välillä voisi kuitenkin ottaa vielä pompun koria kohti.

C-pojat
Johannes Anttonen

Aloitti koripallon syksyllä, nyt joukkueen aloitusviisikossa. Taitotaso niin pallonkäsittelyn kuin heitonkin osalta kehittynyt aivan huikeasti. Potentiaalia on koripalloilijan kokoiseksi - vielä kova panostus fyysiseen harjoitteluun, niin tie menestyksekkäälle korisuralle on auki. Koristaitojen lisäksi käyttäytyy hyvin kentän ulkopuolella ja osoittaa hienoa urheiluhenkeä matkustamalla noin 100km treeneihin Lauttasaareen Pihlajamäestä.

 

 

B-tytöt
Isabella Kartila
Vauhtia ja peli-iloa, välillä meinaa pallokin karata. Tajuaa kuitenkin puolustuksenkin merkityksen, jossa tekee kovasti töitä joukkueen eteen. Taskuraketti, jonka ovelat syötöt yllättävät välillä omatkin. Heittopeli ja vasen käsi vielä kuntoon, niin hyvä tulee. Kentältä kuultua: "sorry".

 

A-tytöt
Mia Rindell
Aina iloinen ja positiivinen, jaksaa tsempata myös muita. Loisto tyyppi jossa oikea asenne ja pelitaidot kohtaavat

A-pojat
Miio Korveonoja

Eero levämäisen hienon hyppyheiton omaava pelaaja on tehnyt paljon töitä kehityksen eteen ja menneellä kaudella työ alkoi näkyä myös matseissa.

Vuoden tyttöjuniori:
Essi Lyytikäinen

Pelikentällä hyvinä päivinä pysäyttämätön. Pystyy heittotaidollaan nöyryyttämään joskus jopa valmentajaansa. Esimerkillinen urheilijanuori jolla on a-tytöille tyypilliseen tapaan hymy herkässä

 

Vuoden poikajuniori:
Kaius Korvenoja

Hyvänä puolustuspelaajana tunnettu, mutta viime aikoina myös hyökkäyspäässä edukseen esiintyneenä. Hän teki myös ensi esiintymisensä miesten 3.divarissa, eikä pelkästään rivimiehenä vaan tärkeänä osana joukkuetta

 

Vuoden pikkujunnu:
Mirva Karvinen

Tunnollinen harjoittelija joka on kehittynyt kaudella joukkueen luottopelaajaksi.
Mirva Karvinen


Vuoden joukkue:
Pojat 99/00
Huikean aktiivista toimintaa, koriksesta innostuneita lapsia ja valmennus hyvällä mallilla – upea yhdistelmä hyvän korisjoukkueen rakentamiseen. Tällä joukkueella on hieno tulevaisuus edessä.

 

Vuoden valmentaja:
Jari Pakkanen

Tänäkin vuonna vuoden valmentajan palkinto on tunnustus erityisesti pitkäaikaisesti työstä seuramme junnujen valmennuksessa.

Hienoa ja tuottavaa työtä todella aktiivisen ja lahjakkaan ikäluokan valmentajana. Kehitystä valmennuksessa on tapahtunut suuresti. Kruununa vuosien hyvällä työlle tuli tällä kaudella seurayhteistyön mahdollistaminen ja tätä kautta joukkueen toiminnan pelastaminen


Vuoden touhutäti:
Maarit Mansikka

Aktiivinen, aina valmiina. Omaa hyviä kehitysideoita seuran hyväksi. Monipuolinen tekijä valmennus- ja joukkueenjohtajana.

 

Vuoden naispelaaja:
Nuran Bedretdin

Vuoden miespelaaja:
Ilkka Tynkkynen