Yhteistyösopimus Urheilu Mehiläisen kanssa

Topolan ja Urheilu Mehiläisen yhteistyösopimus pyrkii ohjaamaa pelaajien ja heidän perheenjäsentensä terveydenhuoltoa Mehiläiseen. Lisäksi yhteistyömme sisältää ennaltaehkäisevää toimintaa seurassa.Seuran urheilijoiden hoito Mehiläisessä

Urheilu Mehiläisen yhteyshenkilönä toimii fysioterapeutti ja koordinaattori Elina Myllymäki elina.myllymaki@mehilainen.fi . 

Alla olevan kaavion tai Elinan avulla, saatte sekä akuuteissa että kiirreettömissä tilanteissa parasta mahdollista hoitoa.Mehiläisen Urheilunetti

Mehiläisen Urheilunetin tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehnyttä urheiluseuraa Mehiläiseen keskitetyistä ostoista/palveluista.


Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin ToPoLalle. Bonusta kertyy kaikista yksityiskäyntien ostokertymästä, ainoastaan työterveyshuollon käynnit eivät kuulu bonuksen piiriin.


Kirjaudu Urheilunettiin tästä.