Syyslomaleiri 2020

Ilmoittautuminen syyslomaleirille aukeaa tiistaina 11.8. klo 9:00

Suositut kesäleirimme saavat jo syksyllä jatkoa, kun järjestämme syyslomaleirin LYK:llä ma 12.10-ke 14.10. Leiri on tarkoitettu tänä syksynä 2007-2013-syntyneille lapsille. Leiripäivä on klo 9-15 ja päivittäin treenataan korista sekä monipuolisesti erilaisia lajeja tuttujen valmentajien ohjaamana. Leiri hinta on 125 € ja se sisältää herkullisen lounaan sekä välipalan LYK:n keittiön tarjoilemana, valmennuksen, salivuorot Uudella LYK:llä ja leirituotteen. Leiri järjestetään, jos osallistujia on vähintään 35.

Epävarman koronavirustilanteen vuoksi leirimaksun eräpäivä on vasta kaksi viikkoa ennen leirin alkua (28.9.). Tätä ennen leirin voi perua ilman kuluja. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kuin leiripäiviä jää lapselta väliin. Jos emme koronavirukssen vuoksi pysty järjestämään leiriä ollenkaan, koko leirimaksu palautetaan. Voitte siis rauhallisin mielin ilmoittautua leirille.

Ilmoittautuminen alkaa siis MyClubissa tiistaina 11.8. klo 9:00. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedoissa mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut tarvittavat lisähuomiot. ToPoLan ulkopuoliset leiristä kiinnostuneet voivat ilmoittautua seurakoordinaattori Anni Saistolle: anni.saisto@topola.fi.