Helmikuun Touhuposti 2024

2.2.2024

Ystävänpäivää vietetään keskiviikkona 14.2. Kaikilla ei kuitenkaan ole ystävää. Tiesitkö, että jopa 61% suomalaisista kokee yksinäisyyttä (Yksinäisyysbarometri, 2023)? Juuri sinä voit olla osa ratkaisua: Mieti, kuka omassa elämänpiirissäsi saattaisi kokea yksinäisyyttä ja kaivata juttuseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä, kysele kuulumisia ja tarjoudu vaikka kävelyseuraksi. Pienillä teoilla voi olla yksinäiselle valtavan suuri merkitys.

Meidän kaikkien panosta tarvitaan yksinäisyyden helpottamisessa! 

Hyvää ystävänpäivää kaikille! <3


Touhupostin tärkeimmät:

ToPoLa-leirin ma 19.2.-ke 21.2.2024 ilmoittautuminen on auki su 4.2. asti

Vielä ehtii mukaan ToPoLan koripallopainotteiselle leirille ma 19.2..-ke 21.2.2024 klo 9-15 Lauttasaaren yhteiskoululle!

Leirille ovat tervetulleita kaikki 2011-2016 -syntyneet, aiempaa koriskokemusta ei tarvita. Koriksen lisäksi leirillä on luvassa myös paljon muuta ohjelmaa osallistujien toiveet huomioiden!

Leirin hinta on 145€ ja se sisältää herkullisen lounaan sekä välipalan, valmennuksen, salivuorot LYK:llä ja leirituotteen.

Leiri-ilmoittautuminen on auki MyClubissa tämän viikon sunnuntaihin 4.2. asti! Tästä pääset ilmoittautumaan: https://topola.myclub.fi/flow/events/6698961 .

Lisätietoa saat tapahtuman MyClub-sivulta tai seurakoordinaattori Ruth Rökmanilta: ruth.rokman@topola.fi.


ToPoLa valittu Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n vuoden 2023 urheiluseuraksi!

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU on valinnut Touhun Pojat Lauttasaari, ToPoLan ESLUn alueen vuoden seuraksi 2023. Palkinto luovutettiin Helsingin Urheilutoimittajien Pääkaupunkiseudun paras -palkitsemistilaisuudessa Urheilumuseo Tahtossa 1.2.2024. Palkinnon vastaanottivat ToPoLan toiminnanjohtaja Riku Laanti ja hallituksen puheenjohtaja Tomas Kallström. Lue lisää palkitsemisesta: ToPoLa valittu Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n vuoden 2023 urheiluseuraksi! | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .


BudoGym Itälahdenkadulta ToPoLan yhteistyökumppaniksi

BudoGymissä on kuntosali, jossa on viimeistä teknologiaa olevat HUR:n paineilmalaitteet, sekä myös pieni vapaapainoalue. Kuukausihinta 39€/kk sisältää kuntosalin käyttöoikeuden lisäksi myös ryhmäliikuntatunnit (asahi, pilates, Snadialiikettä-tunnit, perhekarate, karate-alkeet, kobudo, kuntonyrkkeily ja kuntopotkunyrkkeily). Kuntosaliharjoittelun lisäksi ryhmäliikuntatunnit tarjoavat myös koripalloilijoille hyödyllistä vaihtoehtoista ja monipuolista liikuntaa.

ToPoLalaisten jäsenetuna ensimmäinen kuukausi veloituksetta.

Joukkueiden kannattaa kysyä myös mahdollisuutta vuokrata erinomaista tatamiharjoittelutilaa omiin extra-harjoituksiinsa tai joukkueen omaan ”Kids Karate” -sessioon Keppanan vetämänä. Hän hänellä on karatessa 6. danin musta vyö, ja on karaten ensimmäinen Suomen Mestari (avoimessa luokassa) ja moninkertainen arvokisamitalisti. Näiden osalta yhteys joko Riku Laantiin ToPoLassa tai suoraan Keijo Keppana Mikkoseen Budo Gym:ssä. SNADIA LIIKETTÄ LODJUUN ASTI - Etusivu (budogym.fi)


Muista myös:

Järjestämme tuttuun tapaan kaksi ToPoLa-leiriä kesälomalla 3.-7.6. ja 10.-14.6.

Kesäloman ToPoLa-leirien 3.-7.6. ja 10.-14.6. ilmoittautuminen alkaa helmikuun lopulla. Laita jo nyt päivät kalenteriin ja pysy kuulolla, koska kesän parhaat leirit tulevat jälleen!


Tule mukaan ToPoLan Toimitsijat WhatsApp-ryhmään

Tarvitsetko lapsesi tai oman joukkueesi otteluihin toimitsijoita? Etkö pääse paikalle omaan toimitsijavuoroosi? Kaipaako lapsesi tekemistä ja taskurahaa? Tule mukaan ToPoLan Toimitsijat Whatsapp-ryhmään: https://chat.whatsapp.com/Gy1Ytf0NYyxGLyGZTrUJbw . Ryhmässä saa kysellä toimitsijoita sekä tarjota itseään toimitsijaksi matseihin.


--

Koristerveisin

ToPoLan toimiston väki

toimisto@topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

#KorisOnKivaa