Kevätkokouksen 2023 päätöksiä, uusia jäseniä seuran hallitukseen

13.6.2023

ToPoLan sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Lauttasaaren yhteiskoululla 7.6.2023, tilaisuuteen osallistui 15 seuran jäsentä.

Kokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2023-24, sekä päätettiin jäsen- ja kausimaksuista, maksut löydät täältä.

Kokous valitsi yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi vt. puheenjohtajana jo toimineen Tomas Kallströmin ja lisäksi hallitusta täydennettiin kahdella uudella jäsenellä siten, että jäseniä on puheenjohtaja mukaan lukien syyskokouksen 2022 päättämä määrä kuusi (6). Uusiksi jäseniksi kokous valitsi Stella Apen ja Tero Vaurasteen, molemmilla on pitkä ToPoLa -historia.

Stella Ape

Stella on lauttasaarelainen, pelannut ToPoLassa jo juniorina ja käynyt aikanaan koulua myös LYK:ssä. Nykyisin hän on seurassa mukana aktiivisena kahden tyttöjuniorin korisäitinä, jojona, sekä Naisten START:in pelaajana ja valmentajana. Hän on myös käynyt Koripalloliiton I-tason valmentajakoulutuksen. Hän on myös ehtinyt asua ja opiskella useampia vuosia Saksassa. Nykyisin hän toimii siviilityössään LIDL Suomen palveluksessa.

Tero Vauraste

Tero on pelannut ja valmentanut ToPoLassa ensi kertaa jo vuosikymmeniä sitten. Sittemmin hän teki vaikuttavan uran koripallon parissa muun muassa Korisliigan ja FIBA:n kansainvälisenä tuomarina, toimien edelleenkin Koripalloliiton tuomarikouluttajana. Tero on toiminut jo useamman vuosikymmenen senioritason johtotehtävissä muun muassa eri pörssiyhtiöissä, mukaan lukien toimitusjohtajana. Hänellä on meriupseerin tutkinto, sekä lisäksi maisterintutkinto Leicesterin yliopistosta.

Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi seuran hallitukseen.