Muutoksia ToPoLan hallinnossa

14.3.2023

ja Puheenjohtaja erosi seuran hallituksesta

Jyri Saraste jätti 10.3.2023 seuran hallituksen puheenjohtajan tehtävät omasta pyynnöstään ja puheenjohtajan tehtäviä hoitaa seuran varapuheenjohtaja Tomas Kallström, kunnes jäsenistö valitsee seuralle puheenjohtajan kevään kokouksessa.


Riku Laanti aloitti kehityspäällikkönä

Toiminnanjohtajan jätettyä tehtävänsä palkattiin seuraan hetki sitten Terhi Koski-Hämäläinen hoitamaan hallintopäällikön tehtäviä ja nyt kokonaisuutta täydentämään on 13.3.2023 alkaen palkattu pitkän linjan koripalloilija Riku Laanti, joka on edustanut Suomea niin juniori kuin miestenkin tasolla, sekä pelannut 10 vuotta SM- sarjaa.

Rikulla on yli 25 vuoden kokemus johtotehtävistä Suomessa ja kansainvälisesti. Riku on opettanut kansainvälistä liiketoimintaa ja johtamista, mukaan lukien urheilujohtamista, yliopistoissa Suomessa, Australiassa ja Aasiassa, sekä julkaissut aiheista akateemisia artikkeleita, kirjakappaleita ja konferenssipapereita.

Hän on väitellyt tohtoriksi Adelaiden yliopistosta, suorittanut MBA- (rahoitus) sekä KTM (kansainvälinen liiketoiminta) -tutkinnot Aalto yliopistosta.

Urheilusektorilla Rikun tekee yhteistyötä muun muassa Suomen Koripalloliiton, Suomen Palloliiton ja Suomen Valmentajat ry:n kanssa. Hän on kouluttanut ja fasilitoinut työpajoja valmentajille, urheilijoille, erotuomareille ja urheilujohtajille kulttuurierojen ymmärtämisen tärkeydestä urheilusektorilla.

Rikun tehtäviin kuuluu mm. strateginen suunnittelu, toiminnan suunnittelu sekä valmentajien esihenkilönä toiminen. Lisäksi hän toimii ToPoLan P10 ja P11 poikien valmentajana.

Lisätietoja antaa

Tomas Kallström
hallituksen vt-puheenjohtaja
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠tomas.kallstrom@topola.fi
p. 040 723 1340