Seuran 2023 syyskokouksen päätöksiä

22.12.2023

ToPoLan sääntömääräinen syyskokous pidettiin Lauttasaaren yhteiskoululla 11.12.2023, tilaisuuteen osallistui 7 seuran jäsentä.

Kokouksessa esiteltiin kauden 2022-23 toimintakertomus ja tilinpäätös, sekä tilintarkastajan antama tilintarkastuskertomus, jonka päätettiin niiden vahvistamisesta sekä vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Kokous valitsi yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi puheenjohtajana jo toimineen Tomas Kallströmin. Lisäksi hallitusta täydennettiin kolmella uudella jäsenellä hallituksesta eronneiden tilalle. Kauden päätteeksi hallituksen jättivät pitkäaikaiset hallitusjäsenet Juha Hölttä sekä Jussi Vainio. Koko seura kiittää erittäin merkittävästä panostuksestanne ToPoLaan, teillä ollut iso vaikutus siihen miten seura on viime vuosien aikana kehittynyt ja ottanut harppauksia kohti suurseura -statusta, iso kiitos molemmille!

Uusiksi jäseniksi kokous valitsi Heidi Zittingin ja Robert Söderlundin ja Johannes Ahdin.



Heidi Zitting

Heidi Zitting on viettänyt suuren osan elämästään koripallokentällä ja kentän laidalla eri rooleissa. Lapsuuden leikkipaikkana Töölön kisahalli tuli tutuksi kun SM sarjassa pelannut isä otti usein lapset mukaan treeneihin. Lapsena ja nuorena Heidi pelasi itsekin Grani Basketissa, jossa hän myös valmensi minityttöjen ja C tyttöjen joukkuetta ja ohjasi koripallokerhoa. Tuolta ajalta on valmentajatutkintokin takataskussa. ToPoLan toimintaan Heidin on tuonut mukaan hänen koripalloa harrastava poikansa. LYKillä Heidi näkyy usein valvomassa Open Gym vuoroja tai p11 poikien treenikatsomossa läppäri sylissä. Koriskentillä kasvaneelle pallon pomputus ja tossujen vinkuna tuottaa meditatiivisen äänimaiseman, jonka keskellä on mukava keskittyä vaikkapa kirjallisiin töihin. Heidillä on aiempaa hallituskokemusta useista hallituksista akatemian, järjestöjen ja yritysmaailmankin puolelta. Työssään ammattikorkeakoulun lehtorina Heidi opettaa erityisesti kansainvälisyyteen, kulttuurien ja uskontojen kohtaamiseen liittyviä teemoja ja dialogitaitoja. Koripallo kokoaa Suomessakin hienolla tavalla monista kulttuureista ja erilaisista taustoista tulevia lapsia ja nuoria yhteisen tavoitteen äärelle. Koulutukseltaan Heidi on teologian tohtori.



Robert Söderlund

Robertin ensimmäinen kosketus ToPoLaan tuli korisisän ominaisuudessa, kun esikoinen aloitti aikoinaan P11 joukkueessa. Hän harrasti itse nuorena jalkapalloa ja yleisurheilua mutta Chicago Bullsin ja Michael Jordanin myötä myös korisbuumi löysi tiensä Hankoon asti, vaikka siellä ei omaa joukkuetta ollutkaan.

Työrintamalla Robert työskentelee tällä hetkellä konsulttina vastuullisuusasioiden parissa. Ennen sitä hän työskenteli yli 12 vuotta tilintarkastajana. ”



Johannes Ahti

Johannes on ToPoLan 2010 pojissa pelaavan koripalloteinin isä ja ollut aktiivisesti mukana hänen joukkueensa touhuissa maakuntareissuista Baltian matkailuun. Omakin heitto uppoaa toisinaan (joskin nuoruusvuosia harvemmin) koriin ToPoLan miesten Start-ryhmässä. Koulutukseltaan Johannes on juristi.