Urheilu Mehiläinen, Ballzy, Korispiste ja FootBalance palkitsivat kaudella 2020-2021 menestyneitä

16.6.2021

Tänäkään keväänä emme päässeet juhlimaan yhdessä kauden päättäjäisiä tiukkojen koronarajoitusten vuoksi. Rajoituksista huolimatta kuluneella kaudella topolalaiset ovat menestyneet, onnistuneet ja kehittyneet upeasti. Palkintojen jakamiselle oli siis kuitenkin tarvetta. Palkinnot jaettiinkin joukkueiden omissa harjoituksissa raikuvien aplodien saattelemana.

ToPoLa pokaalien lisäksi topolalaisia palkittiin Urheilu Mehiläisen, Ballzyn, Korispisteen ja FootBalancen tuotepalkinnoilla. Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme!

Alta pääset lukemaan perustelut palkitsimisille. Vielä kerran isot onnittelut jokaiselle palkitulle!

Lapsi-vanhempi kerho

Sophie Kallioniemi: Tämä energiapakkaus on osoittanut hienoa kehitystä ensimmäisen koriskautena aikana, ja häneltä onnistuu nuoresta iästään huolimatta heitot jopa vanhempien ryhmien koreihin. Hän on näyttänyt taitojaan myös 2014-2015 - kerhossa, jossa hän kuuntelee ohjeita tarkasti ja treenaa aina hymy huulilla. Hän viimeistelee kaikki harjoitukset huolella ja tämä myös näkyy hänen kehityksessään! Tästä ilopilleristä kyllä vielä kuullaan!


Tytöt 2014-2015 kerho

Lumi Vannas: Tämä tyttö on yksi joukkueen aktiivisimmista treenaajista. Hän tulee treeneihin aina hymyssä suin ja kuuntelee valmentajien ohjeita tarkasti. Hän tekee aina parhaansa treeneissä, joka tarttuu myös ryhmän muihin pelaajiin. Jopa treeneissä saatu musta silmäkään ei tätä tyttöä pysäyttänyt!


Pojat 2014-2015 kerho

Iivari Hakanen: Tämä tunnollinen harjoittelija keskittyy aina harjoituksissa ja on tämän myötä myös näyttänyt hienoja kehityksen merkkejä! Hän treenaa ilolla ja hyvällä energialla. Kauden aikana hän on hurmannut valmentajansa tarkalla ohjeiden kuuntelemisella, sekä innokkaalla asenteellaan kaikkia harjoitteita kohtaan.


Tytöt 2013

Ava Mäkinen: Tämä pelaaja on osallistunut erittäin aktiivisesti treeneihin tällä kaudella ja sen myötä kehittynyt huikeasti ensimmäisen koriskautenaan. Hän on nopea korillehiipijä ja noussut kauden aikana joukkueen taitavimpien pelaajien joukkueen. Tältä pelaajalta luonnistuvat jo kaukoheitot, lay-upit ja kädenvaihdot.

Eeva Suvanto: Tämä pelaaja on sosiaalinen sekä  kannustava ja näiden ominaisuuksien myötä mahtava joukkuekaveri. Hän on ottanut kauden aikana myös suuria kehitysaskeleita koripallon suhteen. Tämä pelaaja on lähes aina paikalla treeneissä nostattamassa joukkeen yhteishenkeä js luomassa positiivista ilmapiiriä.


Pojat 2013

Aleksi Savijoki: Tämä pelaaja on kehittynyt kauden aikana huimasti ja on lisäksi ystävällinen joukkuekaveri, joka huomioi hienosti muut. Kaiken kukkuraksi tämä pelaaja on lähes aina paikalla treeneissä, satoi tai paistoi.

Joona Sihvonen: Tämä pelaaja on super nopea, taitava kuuntelija sekä mahtava joukkuekaveri, joka osaa toimia ohjeiden mukaan ja ottaa oppia valmentajien ohjeista. Näiden taitojen ansiosta hän on kehittynyt kaudella paljon poikkeusoloista huolimatta.


Tytöt 2012

Silja Kullberg: Tämä sisukas tyttö on ottanut valtavia harppauksia taidoissaan tämän kauden aikana. Hän jaksaa hienosti keskittyä treeneissä ja oppii nopeasti uusia liikkeitä. Etenkin peliasento ja lay up sujuvat nyt jo upeasti. 

Anna-Sofia Peltonen: Tämän pelaajan rohkeus on lisääntynyt huimasti kauden aikana, ja sen myötä myös taitoja on tullut ropisemalla lisää. Erityisesti hänen heittotekniikkansa on edistynyt ihastuttavasti.


Pojat 2012

Topias Wigell: Tämä luontainen pallotaituri on jaksanut treenata ahkerasti poikkeusoloista huolimatta ja se näkyy kehityksessä. Hän on muun muassa omaksunut taidokkaasti haastavampia lay upeja sekä oppinut antamaan loistavia syöttöjä. Odotamme innolla, että näitä oivalluksia päästään näkemään pelikentällä.

Luka Forsman: Tämä iloinen kaveri jaksaa harjoitella treeneistä toiseen rennolla otteella ja hänen taitonsa menevätkin tasaisesti eteenpäin. Hän kannustaa mahtavasti joukkuekavereita ja tuo positiivista energiaa joukkueeseen.


Tytöt 2011

Lilli Myllyaho, ilopilleri: Tämä pelaaja saa luotua positiivista energiaa treenissä kuin peleissäkin kannustamalla ja tsemppaamalla joukkuekavereitaan omalla hyvällä tekemisellään. Peleissä hänen kannustushuudot kuuluvat kentälle jopa paremmin kuin valmentajien ohjeistukset. Treeniessäkään ei häneltä kavereiden tsemppaaminen unohdu. Iloisuudellaan hän saa hymyn huulille niin valmentajille kuin joukkuekavereilleen. Näiden lisäksi hänellä on hieno asenne treenaamiseen, mikä näkyy myös yksilötaitojen kehittymisessä. Hänen ehdoton vahvuus on molempikätisyys - kuljettaminen onnistuu molemmilla käsillä lähes moitteettomasti. Myös koko kentän näkeminen ja pelin lukeminen on yksi hänen monista vahvuuksistaan. Hyökkäyspäässä heittäminenkin onnistuu molemmilla käsillä. Ei onnistu edes valmentajilta :)

Eedla Aho, kauden kehittynein: Tältä pelaajalta on kuluneen kauden aikana nähty huimaa kehitystä sekä henkilökohtaisissa taidoissa että myös treenausasenteessa. Hän on aina paikalla joukkueen tapahtumissa ja tekee kaiken täysillä hymy huulessa sekä pilke silmäkulmassa. Tälle pelaajalle ominaista ovat todella kovavauhtiset layupit. Vielä viime kaudella valmentajien täytyi hieman laittaa silmiä kiinni, kun tämä mimmi viiletti tekemään koria, mutta nyt osumatarkkuus on jo huippuluokkaa! Hänen ollessa kentällä valmentajat voivat luottaa siihen, että vauhti on kova eikä yrittäminen lopu kesken. Kovasta taisteluasenteesta kertoo esimerkiksi se, että hän on pelannut pelin loppuun asti murtuneella sormella.


Pojat 2011

Aatos Burattini, kehittynein pelaaja: Tämä pelaaja on ottanut huimia kehitysaskelia hieman yli vuosi sitten alkaneen pelaajauransa aikana. Puolustajana hän on esimerkillisen periksiantamaton, eikä pienet kolhut tätä todellista taistelijaa pelota.  Hän on myös reilu joukkuekavereita kohtaan ja todellinen joukkuepelaaja. 

Emil Söderlund, ahkerin harjoittelija: Tämä pelaaja on aina treeneissä ilolla mukana, ja se näkyy kauden mittaan kehittyneissä otteissa. Fysiikaltaan hyvin lupaava koripalloilijan alku, jonka koristaidot ovat kehittyneet huimasti kauden aikana. Vielä kun saamme hänelle ripukseen lisää itseluottamusta, kentällä alkaa syntyä todella hyvää jälkeä.


Tytöt 2010

Sella Niskanen, kauden kehittynein: Tämän pelaajan itsevarmuus on kasvanut kauden aikana huomattavasti. Itsevarmuuden kasvun myötä tämä pelaaja on kehittynyt henkilokahtaisella tasolla huimasti. Halu kehittyä näkyy hänen treenaamisessa ja tekemisessä. Hän antaa itsestään 100% niin treenissä kuin peleissäkin. Treeneissä hän haluaa suorittaa aina parhaansa mukaan, mikä näkyy hänen keskittymisessä läpi treenien. Kaudella on päästy treenaaman vanhempien tyttöjen kanssa, jolloin oman kropan ja voiman käyttö on tullut tarpeeseen. Tästä mimmistä löytyy sisua painimaan isompiakin pelaajia vastaan. Pelillisten taitojen lisäksi hän on joukkuepelaaja, joka kannustaa joukkuekavereitaan ja haluaa kaikkien onnistuvan. Omalla antaumuksellaan hän motivoi muita yrittämään parhaansa!

Henna Relander, ilopilleri: Kyseinen pelaaja luo leveällä hymyllään ja positiivisella asenteellaan hyvää ilmapiiriä koko joukkueen harjoitteluun. Hän tekee aina parhaansa eikä lannistu epäonnistumisista vaan saa niistä motivaatiota yrittää seuraavalla kerralla entistä kovempaa. Tämän poikkeuksellisen kauden aikana treeneissä on keskitytty erityisesti henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen, mikä on selkeästi tuottanut tulosta. Kyseisen pelaajan pallonkäsittelytaidot sekä heittotekniikka ovat kehittyneet huimasti ja niistä on varmasti hyötyä tulevilla kausilla. Tätä pelaajaa voi luonnehtia kaikkien kaveriksi, joka huomio muut ja on kaikille mukava.


Pojat 2010

Kasperi "Kape" Haaparinne, kauden kehittynein: Kape on ollut mukana P10 joukkueessa sen perustamisesta alkaen. Kape on yksi innokkaimmista treenaajistamme ja se näkyy tuloksissa. Kausi kaudelta Kape on oppinut entistä taitavammaksi koripalloilijaksi. Viimeisen vuoden aikana kehitys on ollut erityisen nopeaa. Heitto on jo erittäin tarkka ja tyylikäs, jonka lisäksi Kapen pallonkäsittelytaidot ovat kehittyneet hienosti. Niin cross-overit kuin seläntakaakuljetukset sujuvat jo kuin leikiten. Hyökkäyspään kehittymisestä huolimatta Kape ei ole unohtanut omaa vahvuusaluettaan, terrierimäistä puolustusta, jossa pallot viedään välillä jopa suoraan vastustajan hyökkääjien käsistä. Kape myös kannustaa suurella sydämellä joukkuekavereita aina kentän laidalla ollessaan.

Juho Aurola, kauden pelaaja: Juho on ollut mukana isossa ja iloisessa P10 joukkueessa sen perustamisesta alkaen. Hän on aina erittäin innokkaasti ja hymy huulilla mukana treeneissä ja matseissa. Hän kuuntelee hyvin valmentajia ja toteuttaa ohjeet sovitusti. Juho onkin kehittynyt kauden aikana entisestään ja on ottanut muun muassa vauhdikkaat cross-overit temppuvalikoimaan. Juho on kilpailuhenkinen ja tykkää kovasti pelaamisesta. Hän on mahtava tsemppari puolustuksessa ja joukkueen nopeiden hyökkäysten moottori. Juho on monipuolinen urheilija, jonka perässä pysymisessä on jo aikuisillakin tekemistä, on sitten kyse lenkkipolusta tai hiihtoladusta. Koriksen lisäksi Juho harrastaa aktiivisesti myös jalkapalloa PPJ:ssä. Juho myös huomioi hienosti niin omat pelaajat ja valmentajat, kuin vastustajienkin pelaajat. Hän moikkaa aina iloisesti treeneihin tullessa ja lähtiessä. Peleissä hän kannustaa kavereita, niin kentällä ollessaan kuin myös penkiltä. Mikäli joku kaatuu ja satuttaa itseään kentällä, on Juho aina auttamassa.


Tytöt 2009

Fiinu Sarlund, joukkueen kehittynein pelaaja: Tästä ahkerasta ja tunnollisesta mimmistä on kuoriutumassa erittäin lupaava koripalloilija! Hän on ottanut tällä kaudella suuria harppauksia kehityksessä - niin pelitaidoissa kuin henkilökohtaisissa taidoissa. Erityisesti kovaa pelaaminen ja tekeminen, peliäly ja tarkka heittokäsi ovat muodostuneet kauden aikana tämän tomeran pelaajan vahvuuksiksi. Koutsien arvostama omatoimiharjoitteiden ahkera tekeminen ja treeniaktiivisuus näkyy myös oman fysiikan kehittymisessä; tältä tytöltä ei voimaa puutu! Tämä hölösuu on hyvä joukkuekaveri, joka opastaa muita ja pitää hyvää energiaa yllä treeneissä ja pukukopin puolella. Jatka samaan malliin!

Elsi Paavilainen, ilopilleri: Tämä positiivista energiaa pursuava mimmi on pidetty joukkuekaveri ja saa koutsienkin suupielet nousemaan. Juttua riittää kerrottavana, mutta silti energiaa riittää myös treeneissä ahkeraan tekemiseen - tältä mimmiltä ei vauhtia ja iloa puutu! Tämäkin pelaaja on mennyt paljon eteenpäin lajitaidoissaan, mutta erityismaininta täytyy antaa tämän pelaajan hienosta juoksutekniikasta ja koordinaatiosta, ketteryydestä sekä kehonhallinnasta, mitkä näkyvät lennokkaina layuppeina sekä räjähtävinä ja nopeina suorituksina kentällä. Aktiivinen treeneihin osallistuminen ja omatoimiharjoitteiden tekeminen on siis tuottanut tulosta tällä kaudella. 


Pojat 2009

Baltasar Ijäs, kauden pelaaja: Baltasar on pelannut esimerkillisellä asenteella jo vuosia Topolassa. Hän saapuu aina innoissaan treeneihin, tekee harjoitteet tunnollisesti sekä on hyvä joukkuekaveri. Tämä kentällä voiton eteen kaikkensa tekevä pelaaja, on P09-joukkueen kantavia voimia ja kehitystä on tapahtunut joka vuosi tasaiseen tahtiin. Jatka samaan malliin Baltasar!

Jere Manner, kauden tsemppari: Jeren koripalloymmärrys ja osaaminen on noussut tänä vuonna kohisten. Kova halu oppia näkyy ulospäin ja harjoitteet tehdään aina sisulla ja sydämellä. Jere odottaa kavereiltakin työrauhaa ja näyttää esimerkkiä omalla tekemisellään. Hän tarjoaa myös erittäin kovan vastuksen heittoskaboihin. Hyvä Jere!


Tytöt 2008

Helmi-Lotta "Hemppu" Sailas, tunnollisin treenaaja: Äärimmäisen tunnollinen ja hyvä harjoittelemaan, aina paikalla ja osoittaa kiinnostusta kysymällä aktiivisesti neuvoa valmentajilta.

Lilli Niemelä, tsemppari: Joukkueen aktiivisimpia harjoittelijoita, kannustava ja pidetty joukkuetoveri. Todellinen ilopilleri. Tunnollisella harjoittelulla on luvassa entistä huimempaa kehitystä kentällä!


Tytöt 2007

Minea Marttinen, tunnollisin treenaaja: Elää ja hengittää koripalloa, on kiinnostunut kehittymään ja tekee valtavasti töitä kehittymisen eteen. Tavoitteet korkealle ja uskoa omiin unelmiin, oikealla tiellä ollaan jo.

Minttu Niini, tsemppari: Aina kannustava ja muut huomioon ottava, pidetty joukkuetoveri. Todellinen luottopelaaja kentällä jo useamman kauden ajan.


Pojat 2007-2008

Carl Omandam, Ahkera harjoittelija jolla on aina positiivinen asenne. Hän harjoittelee aina kovaa ja pyrkii kehittymään tilanteesta huolimatta.

Kalle Laaksonen: Lupaava koripalloilija joka pyrkii aina kehittymään. Kalle antaa kaikkensa joukkueelleen tapahtumasta riipumatta ja on aina valmis paikkamaan lyhyellä varoitusajalla muita. 


Tytöt 2006

Aina Saikku: Erinomaista asennetta ja sitoutumista läpi kauden niin ulko- kuin sisätreeneissä jo usean kauden ajan. Näkyi hienona kehityksenä pelin kaikilla osa-alueilla kuluneella kaudella.


Pojat 2006

Akwasi Kyei: Pelaaja joka antaa aina jokaisessa tilanteessa kaikkensa. Vuoden ryhmäänsä nuorempi mutta ottaa silti tarvittaessa pelin haltuun ja johtaa joukkuettaan.

Dylan Nganga: Ahkeruuden kautta kehittynyt kauden aikana merkittävästi. Hän on osoittanut valmiutensa pelata tulevalla kaudella korkealla tasolla ja kehittyä vielä enemmän.


Tytöt 2005

Milja Bergman, MVP: Aktiivista harjoittelua hyvällä asenteella, eikä kehitystä estä mikään. Taidot mahdollistavat pelaamisen jatkossa myös vanhemmissa ikäluokissa. 

Karpalo Hurri, kehittyinen pelaaja : Loistava joukkuepelaaja, joka sopeutui hienosti uuteen joukkueeseen. Pelaa ja harjoittelee aina hienolla asenteella.


Pojat 2005

Will Overton: Erittäin monipuolinen pelaaja joka on viimeisen kauden aikana kehittynyt kaikilla osa-alueilla. Peleissä hän on esittänyt erinomaista joukkue- ja yksilöpeliä.

Elijah Thrash: Joukkueen positiivisin pelaaja joka nostaa jokaista pelaajaa suorituksissaan. Tämän lisäksi hänen johtajuutensa antaa loppu joukkueelle tahon johon voi luottaa tiukoissakin tilanteessa.


Kauden juniorit

Ella Vainio: Pelaaja, joka on ahkeralla ja päämäärätietoisella treenaamisellaan raivannut tiensä maajoukkueleireille ja SM-sarjan kärkipelaajiin. Tästä pelaajasta jokainen seurassa voi ottaa esimerkkiä.

Will Overton: Erittäin monipuolinen pelaaja, joka on viimeisen kauden aikana kehittynyt kaikilla osa-alueilla. Peleissä hän on esittänyt erinomaista joukkue- ja yksilöpeliä. Tästä pelaajasta jokainen seurassa voi ottaa esimerkkiä.


Kauden joukkue

Pojat 2005: Tämä joukkue karsi tiensä upeasti ikäluokkansa SM-sarjaan ja näytti myös upeita otteita itse sarjassa voittaen viidestä ottelustaan neljä. Mahtavaa pojat!


Kauden valmentaja

JP Sipponen: Tämä henkilö on aktiivinen ja ammattitaitoinen valmentaja, joka tarjoaa niin pelaajilleen kuin seuran kaikille valmentajille paljon uutta opittavaa koriksesta ja urheilusta. Tämä valmentaja on tuonut Pojat 2010 joukkueen treeneihin lisää urheilullisuutta sekä monipuolista harjoittelua, herkkyskaudet ja kasvu huomioiden. Pojat 2010 joukkueen valmentamisen lisäksi hän on myös ajoittain käynyt vetämässä treenejä Pojat 2011 joukkueelle, valmentanut ToPoLan leireillä, sekä valmentaa viikoittain LYK:n korisluokkalaisia. Valmentajana hän on myös erittäin sitoutunut ja ollut esimerkiksi Pojat 2010 joukkueen treeneissä paikalla 99% ajasta.


Kauden joukkueenjohtaja

Niko Marttinen: Tämä joukkueenjohtaja on luotsannut joukkueensa Pojat 2005-2006 sekä myös Poikien 2007-2008  joukkuetta läpi vaikean koronakauden. SM-karsinnat sujuivat säntillisesti ja pojat pääsivät keskittymään täysillä pelaamiseen. Myöhemmin kaudella koronasäännöt ovat kulkeneet joukkueiden jokaiselle 50 pelaajalle mutkitta. Kiitos Niko, että olet tehnyt pelaajien, valmentajien ja vanhempien työstä helpompaa!


Kauden topolalainen

Tita Pugin: Tämän korismaman sydän sykkii ToPoLalle niin kauniisti, että sitä ei voi olla huomaamatta. Omat lapset ovat jo kasvaneet sen verran isoksi, että joukkueenjohtajan, autokuskin ja buffavastaavan tehtävät ovat jääneet taakse. Niiden sijaan hän onkin tarjoutunut muun muassa vapaaehtoiseksi toimitsijaksi joukkueiden peleihin sekä Tallink turnaukseen. Lisäksi hän on aktiivisesti mukana kaikessa seuran toiminnassa ja tapahtumissa, aina täydellä sydämmellä.