Kertomus: ToPoLa C-tytöt

18.9.2013

Koris on kivaa!
Koris on kivaa!

Lue mukava kertomus C-tyttöjen kauden aloituksesta.

 

ToPoLan Minitytöt ovat kasvaneet kesän aikana C-tytöiksi ja kausi alkanut uusilla tuulilla – pelataan isoihin koreihin isolla pallolla ja joukkue on saanut alkusyksyn aikana uusia pelaajia Espoon suunnalta sekä muutaman vahvistuksen seuran B-tyttöjoukkueesta. Tämä mahdollistaa nyt sen, että tytöt voivat pelata kahta eri sarjaa ja saada enemmän pelikokemusta ja jokaiselle pelaajalle tulee enemmän myös peliaikaa.

Tytöt pelaavat Eteläisen alueen C-tytöt 01-syntyneiden I-divisioonassa ja C-tytöt 00-syntyneiden II-divisioonassa. Viime torstaina joukkue kohtasi tutun vastustajan LePyn Leppävaarassa C-tytöt 01 -sarjassa. Viime kauden nitro-pelien kaltaista trilleriä ei tällä kertaa tullut vaan tytöt ottivat ’reilun’ 9 pisteen voiton lukemin 35 – 44. Sunnuntaina oli LYK:llä ensimmäinen kotimatsi Hyvinkään Pontevaa vastaan C-tytöt 00-sarjassa. Ottelun alkuhetket olivat tasaisia, mutta sitten ToPoLan tytöt juoksivat hyvinkääläisiltä jalat alta hienoilla nopeilla hyökkäyksillä. Kauden ensimmäinen kotipeli päättyi makeaan 62 – 32 voittoon.

Joukkue pelaa tulevalla syyskaudella 18 sarjamatsia ja 9 niistä pelataan kotikentällä LYK:llä. Yksi kotimatsi pelattuna eli siis vielä 8 C-tyttöjen kotimatsia jäljellä, joita voit tulla katsomaan LYK:lle ja kannustamaan tyttöjä. Seuraa siis topola.fi –sivuja, niin saat tietoa tulevista peleistä!

Tiina Merikari