2012-2013

Vuoden pelaajat:

05-joukkue: Tuomas Rautila

Tahto oppimiseen näkyy treeneissä keskittymisenä ja Tuomas tekee harjoitukset tunnollisesti. Haluaa myös muidenkin treenaavan kunnolla ja avittaakin valmentajia tässä suhteessa treeneissä.

Tytöt 03/04: Karla Laakso

Erittäin tunnollinen treenaaja, joka keskittyy harjoituksissa ja kysyy usein vinkkejä harjoitteluun. Keskittyminen ja tunnollisuus tuottanut tulosta, kevään aikana taitotaso noussut huimasti.

Pojat 01/04: Jan Eklund

Kehittynyt valtavasti kauden aikana. Joukkueen tunnollisimpia harjoittelijoita.

Tytöt 01/02: Ellen Saikku

Ottanut ison askeleen eteenpäin kauden aikana, osoittanut valmentajille, että halu kehittyä on suuri ja hän pääsee myös ensimmäisenä joukkueensa edustajana All-star leirille heinäkuussa, tsemppiä leirille!

Tytöt 01/02 Footbalancen lahjakortti:

Silja Bergqvist

Topolan peliviikonlopun tsemppari.

C-pojat: Kalle Tuomainen

Kehittynyt kaudella valtavasti, päässyt ottamaan vastuuta myös takamiehenä. On oppinut heittämään ja uskaltaa ottaa ratkaisuja. Joukkueen yksi parhaita puolustajia. Lisää itsevarmuutta, jos heittää ohi, niin pää pystyyn!

C-pojat Footbalancen lahjakortti:

Elias Majander

Vuoden huilauksen jälkeen tullut takaisin ja ottanut johtajan paikan joukkueessa. Nuoriherra käytännössä "asuu" viikonloput Lykillä treenaamassa, joka näkyy kyllä taitotason huikeana nousuna. Todellinen ”point guard” -potentiaali.

B-tytöt: Anniina Keinänen

Kuuntelee valmentajia, halu oppia uutta, tunnollinen harjoittelija ja kehittynyt kauden aikana paljon ja noussut avausviisikkoon.

B-tytöt, Footbalancen lahjakortti:

Liisa Ceker

Topolan peliviikonlopun tsemppari

A-tytöt: Anna Huotari:

Asenteellinen työmyyrä, joka uskaltaa ottaa myös vastuuta.

Vuoden tyttö juniori: Tetta Lahti

Osoittanut kauden aikana pystyvänsä ylittämään itsensä otteluissa ja harjoituksissa. Yksi joukkueensa luottopuolustajista. Vanhemmat pelaajat varokaa, täältä tulossa uusi pelinjohtaja! Ja vielä lopuksi, ehdottomasti seuran sosiaalisin juniori!

Vuoden poika juniori: Rami Blomqvist

Saanut hurjasti kovuutta pelaamiseensa kauden aikana. Tupla-tupla syntyy matseissa toisensa jälkeen. Jos lisätään repertuaariin vielä kauempana korista pelaaminen, niin kehityspotentiaali näyttää hurjalta.

Vuoden touhutäti: Tiina Merikari

Vuoden joukkue: A-tytöt

Parin vaikean kauden jälkeen, joukkue treenasi ja tsemppasi oman sarjansa kärkikahinoihin. Huippuhieno, viimeinen juniorikausi takana. Usean vuoden aikana ollut esimerkillinen joukkue seurassa toimitsija- ym. tehtävissä sekä runsaine turnausreissuineen. Tällä joukkueella on muistoja kiikkustuolissa muisteltavana!

Vuoden valmentaja: Mikko Lehtonen

Omalla toiminnallaan nosti A-tyttöjen joukkueen motivaation huippuunsa ja valmensi joukkueen aina finaalipeliin saakka!