Touhun Pojat Lauttasaari tänään.

Aikuiset

Juniorijoukkueiden jatkoksi löytyy viisi aikuiskoripallojoukkuetta – kaksi naisten ja kolme miesten joukkuetta, jotka pelaavat eteläisen alueen sarjoissa. Lisäksi seurassa toimii sekä miesten että naisten harrastejoukkueet.

#KorisOnKivaa

Koripallo on vauhdikas laji, jossa koripallon lisäksi opitaan yhdessäoloa sekä koetaan onnistumisen riemua. Harrastus on myös helppo aloittaa. Tarvitset vain sisäpelitossut, shortsit ja t-paidan.
 

Toiminnanjohtaja
Sami Schelehoff

puh.040 591 6816
sami.schelehoff (at) topola.fi

www.topola.fi

www.facebook.com/ToPoLaBasket

www.twitter.com/ToPoLa_Basket

ToPoLa pähkinänkuoressa

Touhun Pojat Lauttasaari on koripalloseura, joka on toiminut Helsingin Lauttasaaressa vuodesta 1978 lähtien. ToPoLassa vallitsee lämmin yhteishenki, joka mahdollistaa turvallisen ja kehittävän kasvualustan nuorille. Harjoituspaikkamme sijaitsevat pääsääntöisesti Lauttasaaressa.

Joukkueita seurassa on noin 20, kerhoja on 3, eri-ikäisiä valmentajia noin 20 ja jäseniä yli 400.

Juniorit

Seuran nuorimmat jäsenet kirmaavat kerran viikossa liikunnallisessa Lapsi & Vanhempi tai Touhukerhossa, joissa harjoitellaan sosiaalista yhdessäoloa, oman kehon hallintaa sekä tutustutaan eri pallopelien ja koripallon maailmaan.

Mikro- ja minijoukkueissa harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa ja tutustutaan jo tarkemmin koripallon alkeisiin sekä lasten motoristen taitojen kehittämiseen.

Vanhemmat juniorijoukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ja pääpaino harjoittelussa on koripallossa kuitenkaan muita liikunnallisia taitoja unohtamatta.

Kaikki juniorijoukkueet mikroista alkaen osallistuvat Suomen Koripalloliiton eteläisen alueen sarjoihin.

Seuran jokaisessa juniorijoukkueessa toimii vähintään yksi ohjaajakoulutuksen käynyt valmentaja.