2014-2015

ToPoLa palkittavat kaudella 2014 – 2015

Tytöt -07

Tämä urheilullinen tyttö on joukkueen positiivinen tsemppari. Hän on tunnollinen harjoittelija, joka jaksaa keskittyä treeneissä. Tämä tyttö on ollut joukkueen kantavia voimia peleissä niin korintekijänä ja puolustajana. Oman tytön puolustus ja toisaalta muiden auttaminen kentällä puolustuksessa ovat tämän tytön vahvuuksia. Tästä tytöstä kuullaan vielä tulevaisuudessakin!

Kiia Kuusisto
 

Pojat -07

Tämä pieni ja pippurinen pelaajamme on kehittynyt tällä kaudella suunnattomasti ja kerännyt ison kasan itseluottamusta. Alkukaudesta pallon ylöstuonnissa oli vielä hapuilua, mutta nyt nopea takamiehemme tuo pallon reippaasti ylös ja rupeaa ohjaamaan peliä. Treeniaktiivisuus on huippuluokkaa ja valmentajan on helppo ohjata ja valmentaa tätä motivoitunutta sekä koripallosta kiinnostunutta nuorta poikaa. Tulevaisuus on erittäin lupaava kunhan motivaatio ja kehitys jatkuvat tällä hurjalla tahdilla.

Noel Vuorela
 

Tytöt -06

Vuoden tsemppari! Tämä tyttö antaa aina kaikkensa ja vielä enemmän. Ei ikinä valita vaikka kuinka paljon väsyttäisi ja jaksaa kannustaa joukkuetovereita.

Minttu Merikari
 

Pojat -06

Tämä pelaaja on kehittynyt hurjasti puolen vuoden korisuransa aikana, keskittyy aina treeneissä ja peleissä, yrittää parhaansa ja onnistuu myös! Hän hakee levarit ja irtopallot sekä kannustaa aktiivisesti joukkuekavereita. Hän on aina paikalla ja perusasenne on kohdallaan!

Verneri Everi

 

Tytöt -05
Tätä tyttöä ei uskoisi tällä kaudella aloittaneeksi. Kehittynyt lyhyessä ajassa hurjin harppauksin. Tunnollinen treenaaja, jolla on suuri halu kehittyä ja oppia uutta.

MIlja Bergman

 

Pojat -05
Tämä poika on levypallorohmu ja monipuolinen pelaaja, taistelee täysillä niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Kehittynyt kauden aikana paljon erityisesti joukkuepelaamisessa.

Jayme Kontuniemi

 

Minitytöt
Tämä tyttö vetää niin treeneissä kuin peleissäkin aina sata lasissa ja pääsi kauden päätteeksi kokeilemaan siipiään jopa kahta vuotta vanhempien tyttöjen finaalipeleihin. Jos tunnolliseen treeneissä käymiseen lisätään nyt vielä omatoiminen harjoittelu, niin mahdollisuudet kehittyä koripalloilijana on vaikka kuinka pitkälle.

Henna Savonen

 

Minipojat
Tämä koriksen parissa jo ison osan elämästään viettänyt kaveri on ottanut kauden mittaan jättiläismäisiä kehitysaskeleita ja nostettiinkin sen johdosta jo kauden alussa aloitukseen. Omaa yhden joukkueen tarkimmista heittokäsistä ja kykenee ratkaisemaan niin kaaren takaa kuin postistakin. Kun vielä saisi samanlaisen draivin puolustukseen ja muistaisi pitää jalat maassa, niin tämä jäbä menee vielä pitkälle!

Daniel Kallström

 

C-tytöt

Ahkera harjoittelu ja loistava asenne ovat tuottaneet tulosta ja tämä pelaaja on kehittynyt kauden aikana valtavasti taitotasolla, mutta myös pelaajana henkisesti. Noussut joukkueen ratkaisupelaajaksi tarkoilla heitoillaan, ei koskaan valita ja treenaa ja pelaa aina täysillä.

Roosa Wasenius

 

A-pojat

Tämä pelaaja palasi uudelleen koripallon pariin ja on lunastanut häneltä odotetut asiat. Aktiivinen harjoittelu ja ennakkoluulottomuus pelaamisessa niin nuorempien kuin vanhempien pelaajien kanssa on ollut kunnioitettavaa.

Antti Pohjonen

 

Vuoden valmentaja

Tämä valmentaja on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja niin pelaajien, valmentajien kuin vanhempienkin keskuudessa. Hän osaa katsoa tulevaisuuteen eikä valmenna ’vain yhden pelin voitosta’. Hän valmentaa joukkuetta eikä vain yksilöitä ottaen toki yksittäisen pelaajankin kehityksen huomioon. Tämä valmentaja huomioi valmentamisessa myös lajiharjoitteiden lisäksi myös terveyden ja henkisen puolen valmennuksen. Esimerkkinä hän on erinomainen.

 

Osku Wikholm

 

Vuoden tyttöjuniori:

Tämä tyttö on oman joukkueensa ja varmasti myös koko seuran tunnollisempia treeneissä kävijöitä. Omatoimiseen harjoitteluun vielä iso satsaus, niin kovaa jälkeä syntyy. Pääsi keväällä pelaamaan 2 vuotta vanhempien sarja- ja finaalipeleihin sekä lähtee vielä kesän alussa edustamaan ToPoLaa Biddy –joukkueen mukana Espanjan koriskentille.

Ines Saikku

 

Vuoden poikajuniori:

Tämä pelaaja on pelannut ToPoLa:ssa pitkään ja viimeisen kauden aikana kova työ osoittaa tulosta. Pelaajan innokkuus myös valmentamiseen, ainainen positiivisuus ja 100 % :n sitoutuminen harjoitteluun sekä urheiluu, on ollut kunnioitettavaa.

Olli Kuosmanen

 

Vuoden joukkue

Ensimmäisiä merkkejä hyvästä kaudesta joukkue toi syksyn EHBT-turnauksesta, jossa paikka pronssiottelussa ja niukka 4. sija. Jatkoa hyvistä tuloksista saatiin marraskuun Kouvot -turnauksesta, jossa kahtia jaettu joukkue eteni toisella joukkueella pronssiotteluun, jonka joukkue kuitenkin vielä hävisi tiukan taistelun jälkeen. Vuoden vaihteen Ricoh -turnauksessa mitalitili aukesi ja Laruun tuotiin kaksi hopeamitalia.  Kevään sarjaottelut etenivät loistavasti ja huipennuksena Final Fourista ensin hopeaa ja sitten pitkän, pitkän tauon jälkeen saarelle matkasi I-divisioonan finaalista joukkue kultamitalit kaulassa upean taistelun jälkeen. Aluefinaalien jälkilämmittelyinä nämä pelaajat kävivät Vapun jälkitunnelmissa vielä Sima Basket -turnauksessa Järvenpäässä ja kausi päättyi pronssimitalit kaulassa.

Kokonaisuudessaan kausi oli loistava, joukkueelle kertyi mitaleja ja hurjasti kokemusta. Tytöt kehittyivät huimasti yksilöinä mutta ennen kaikkea joukkueena, joka näkyy sekä kentällä että sen ulkopuolella iloisena tyttöjoukkueena, missä ikinä he liikkuvatkin. Näistä tytöistä kuullaan vielä – ”ToPoLa on SE juttu!”

TYTÖT 2005-2006
Valmentajat Dinah Bedretin, Anna Huotari, Tomas Kallström, Putte Onnela

 

Vuoden Touhu –täti:

Jo vuosien ajan touhunnut aktiivisesti kolmessa eri joukkueessa samanaikaisesti erilaisissa tehtävissä; niin joukkueenjohtajana, buffa-vastaavana kuin rahastonhoitajanakin. Lisäksi todella innokkaasti mukana muissakin ToPoLa -aktiviteeteissa; mm. Lauttasaari -juoksun talkoojoukoissa. Kentän laidalla aina keltaista tai liilaa päällä ja ääntä riittää positiiviseen ja kovaan kannustukseen kaikille touhulaisille -  Hyvääää ToPoLaaaaa – raikaa, kun tämä Touhu –täti kannustaa.

Johanna Jouhki

 

Erityismaininnat

Korispisteen lahjakortti
Tämä tyttö edusti Suomea ja ToPoLaa hienosti New Orleansissa Amerikassa.
Biddy Basket –joukkueessa mukana ollut

NORA PUGIN.

 

BEN & JERRY’S lahjakortti:
Nämä kaksi nuorta ovat aktiivisia seuratoimijoita. Aina valmiita auttamaan niin toimitsijapöydällä kuin esim. apuvalmentajinakin nuorempien treeneissä.

Vilma Merikari ja Daniel Kallström

 

Ravintola Blue Peterin lahjakortti

Pelaajat kasvavat ja sarjat vaihtuvat, mutta tuttu näky on säilynyt buffapöydän takana vuodesta toiseen. Hän taikoo aina buffaan herkkuja ja on hoitanut myös joukkueenjohtajan tehtäviä hienosti monen vuoden ajan.

Outi Huida