2010-2011

Palkitut 2011

Topola palkintojuhlaa vietettiin ensimmäistä kertaa erillään varsinaisesta vuosikokouksesta 25.5.2011. Illan aikana kisailtiin salissa, palkittiin kauden aikana ansioituneita pelaajia ja tietysti perinteen mukaan nautittiin Coca Colaa ja munkkeja.

Kuvia juhlasta


Pienet touhuajat:

Paavo Miettinen
Paavo aloitti Touhukerhon ns. alaikäisenä, serkkunsa innoittamana. Alkuun vähän ujo ja arka poika on kasvanut rohkeaksi touhuajaksi, joka on esimerkillisesti oppinut olemaan ryhmässä ja nyt viimeisinä kertoina uskaltautunut jäämään kerhoon jo ihan itsekseen. Lisäksi on vielä hienosti opetellut pelailemaan ja harjoittelemaan. Hienoa Paavo!
 

Isommat touhuajat:

Aapo Kuivalainen
Heti kauden alusta Aaposta huokui peli-into. Aapo harjoittelee kaikki harjoitukset tunnollisesti ja kuuntelee ohjeita tarkkaavaisesti. Erittäin keskittyneesti tekee treenit ja hänestä on paljastunut innokas pelaaja. Varmaa koripalloilija ainesta joka osaa myös donkata.
 

Pojat/tytöt-03

Venla Varjonen
Joukkueemme aktiivinen ja iloinen harjoittelija, joka jaksaa kuunnella ja harjoitella tunnollisesti. Ei pelästy vaikka vauhti treeneissä on välillä päätä huimaavaa vaan lisääntyneen rohkeutensa ansiosta uskaltaa haastaa poikiakin tilanteen tullen.


Tytöt-01

Ella Rendic
Tämä reipas puurtaja on joukkueen parhaita kuuntelijoita, minkä takia itsevarmuus, taidot ja sen myötä rohkeus ovat karttuneet kovasti kauden aikana. Kuuluu joukkueen varmimpien pelaajien joukkoon.


Pojat-99-00

Hermanni Hernesniemi
Hermannin sileäksi kulunut ulkopallo kertoo siitä, että kehityksen eteen on tehty töitä. Aktiivinen, innokas ja loistava joukkuepelaaja.


C-tytöt

Emma Silaskivi
On kehittynyt kauden aikana huomattavasti. Varsinkin hyökkäyspäässä hän on kunnostautunut ja loistavat ajot korille ovat synnyttäneet hyviä tilanteita. Väsymätön puolustaja josta kukaan vastustaja ei pääse ohi ja jalkatyö on loistavaa. Joukkueelle tärkeä loputtoman tsemppinsä vuoksi. Tunnetaan myös nimillä hölösuu ja papupata! Iloinen ja naurava - AINA!


B-pojat

Jesper Pulli
Pallo kädessä syntynyt lahjakkuus, jonka heittouhka hämmentää omiakin. Pommitti kauden iakana tappavasti erityisesti kaaren takaa. Tunnollinen harjoittelija. Jos kesän jälkeen ei mene donkki, otetaan tämä palkinto takaisin.


A-tytöt nuoremmat

Anna Hollming
Ahkera treeneissä kävijä, kehittynyt kauden aikana todella paljon ja oppinut hienoja korinalusliikkeitä. Pelannut vasta toista kauttaan ja päässyt siitä huolimatta matseissa jopa pisteiden makuun! Hienoa työtä, jatka samaan malliin!


A-tytöt vanhemmat

Taru Mansikka
Vuoden tulokas vanhemmissa A-tytöissä.


A-pojat

Mikko Salo
Vuodesta toiseen tunnollista harjoittelua, seuran mid-range heittojen kuningas.

 

Vuoden minijunnu

Nora Pugin (Tytöt-01)
Lahjakas urheilija ja peloton taistelija, jolla on kova peliäly ja hyvät pelitaidot. Kun tämä luonnonvoima on kentällä, huomaa aina. Saadessaan vielä hieman lisää malttia pystyäkseen harjoituksissa keskittymään kuuntelemiseen sekä hankalissa paikoissa katsomaan ympärilleen, voi hän nousta vielä tästäkin korkeammalle.


Vuoden tyttöjunnu

Emilia Jaakkola (A-tytöt nuoremmat)
Aina harjoituksissa, jaksaa niin peleissä kuin harjoituksissakin vetää täysillä. Luo hyvää henkeä kapteenina, vaikka voisi välillä varsinkin kentällä olla vähän äänekkäämpikin.


Vuoden poikajunnu

Olli Jantunen (B-pojat)
Seuran ahkerin harjoittelija asuu käytännössä LYKin salissa ja käy kotona ja koulussa ilmeisesti lähinnä kääntymässä. Innostus lajiin ja kova harjoittelu näkyy todella huimana kehityksenä. Pää kestää kentällä ja rohkeutta piisaa vaikka vanhempien tyttöjen pyörittämiseen...


Vuoden valmentaja

Max Fahler
Koripalloa ja liikuntaa laajalla skaalalla. Tunnustus on kiitos innostavasta ja hienosta työstä Myltsillä junnujen kanssa. Tästä on hyvä muiden valmentajien jatkaa työtä isoissa koreissa.


Vuoden joukkue

ToPoLa Naiset
Koripalloa korkeimmalla sarjatasolla ToPoLassa jo toista kautta putkeen. Naisten joukkue antaa monelle ToPoLan junnulle loistavan paikan kehittyä ja jatkaa uraa juniorivuosien jälkeen.


Vuoden naispelaaja

Essi Lyytikäinen


Vuoden Touhutäti

Päivi Kekki
Pyyteetöntä työtä joukkueenjohtajana, turnausvalvojana, buffetissa ja kannustusjoukoissa jo monen monta vuotta.