Budo Gym

BudoGym on Keijo ’Keppana’ Mikkosen tammikuussa 2024 avaama kuntokeskus/kuntosali Itälahdenkatu 22 b:ssä Lauttasaaressa. Keppana on topolalaisille ja lauttasaarelaisille tuttu liikuttaja jo vuosikymmenien ajalta.

BudoGymissä on kuntosali, jossa on viimeistä teknologiaa olevat HUR:n paineilmalaitteet, sekä myös pieni vapaapainoalue. Kuukausihinta 39€/kk sisältää kuntosalin käyttöoikeuden lisäksi myös ryhmäliikuntatunnit (asahi, pilates, Snadialiikettä-tunnit, perhekarate, karate-alkeet, kobudo, kuntonyrkkeily ja kuntopotkunyrkkeily).

Kuntosaliharjoittelun lisäksi ryhmäliikuntatunnit tarjoavat myös koripalloilijoille hyödyllistä vaihtoehtoista ja monipuolista liikuntaa.

Helsingin karateklubin ohjatut tunnit jäsenille eivät sisälly hintaan.

ToPoLalaisten jäsenetuna ensimmäinen kuukausi veloituksetta.

Joukkueiden kannattaa kysyä myös mahdollisuutta vuokrata erinomaista tatamiharjoittelutilaa omiin extra-harjoituksiinsa tai joukkueen omaan ”Kids Karate” -sessioon Keppanan vetämänä. Hän hänellä on karatessa 6. danin musta vyö, ja on karaten ensimmäinen Suomen Mestari (avoimessa luokassa) ja moninkertainen arvokisamitalisti. Näiden osalta yhteys joko Riku Laantiin ToPoLassa tai suoraan Keijo Keppana Mikkoseen Budo Gym:ssä.

https://budogym.fi/