Urheilu Mehiläinen

Topolan ja Urheilu Mehiläisen yhteistyösopimus pyrkii ohjaamaa pelaajien ja heidän perheenjäsentensä terveydenhuoltoa Mehiläiseen. Lisäksi yhteistyömme sisältää ennaltaehkäisevää toimintaa seurassa.Seuran urheilijoiden hoito Mehiläisessä

Urheilu Mehiläisen yhteyshenkilönä toimii fysioterapeutti ja koordinaattori Elina Myllymäki elina.myllymaki@mehilainen.fi . 

Alla olevan kaavion tai Elinan avulla, saatte sekä akuuteissa että kiirreettömissä tilanteissa parasta mahdollista hoitoa.OmaUrheilu – etuja sinulle ja tukea seuralle

Mehiläisen OmaUrheilu-palvelun tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehneitä urheiluseuroja. OmaUrheilusta näet kätevästi urheiluseurallesi nimetyn hoitotiimin, räätälöidyt palvelut ja tarjoukset, ohjeet urheilutapaturmiin ja lisäksi mielenkiintoista sisältöä urheilijan terveyteen liittyen.


Jokaisen OmaUrheiluun kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin ToPoLalle. Bonusta kertyy kaikista yksityiskäyntien ostokertymästä, ainoastaan työterveyshuollon ja suunterveyden käynnit eivät kuulu bonuksen piiriin.


OmaUrheiluun pääset tästä.


Lisätietoa kirjautumisesta ja perheenjäsenten liittämisestä löydät alta.