Hiihtolomaleiri 2022

TOPOLAN ENSIMMÄINEN HIIHTOLOMALEIRI ON TÄÄLLÄ!

Viime vuonna hiihtolomaleiri peruuntui koronatilanteen takia, mutta tänä vuonna päästään leireilemään LYK:lle myös helmikuussa. Hiihtolomaleiri järjestetään ma-ke 21.-23.2.2022.

Hiihtolomaleiri on tarkoitettu 2009-2014-syntyneille lapsille. Leiripäivä on klo 9-15 ja päivittäin treenataan korista sekä monipuolisesti erilaisia lajeja tuttujen valmentajien ohjaamana. Aiempaa kokemusta koriksesta ei tarvita. Uusille pelaajille leiri on loistava tapa kokeilla korista, kun taas kokeneemmat pelaajat pääsevät kehittämään taitojaan mahtavien valmentajiemme johdolla.
 

LEIRIN HINTA:
Leiri hinta on 125 € ja se sisältää herkullisen lounaan sekä välipalan LYK:n keittiön tarjoilemana, valmennuksen, salivuorot Uudella LYK:llä ja leirituotteen.

Kerrottehan ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedoissa mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut tarvittavat lisähuomiot.
 

LEIRIOHJELMA:
Lähetämme leiriohjelman noin viikkoa ennen leirin alkua ja siinä kerrotaan tärkeimmät tiedot itse leiristä, yhteystietoja, valmentajat sekä muuta huomioitavaa.
 

PERUUTUSEHDOT:
Viimeistään su 6.2. tulleista peruutuksista palautamme 100% leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kuin leiripäiviä jää lapselta väliin. Jos emme koronaviruksen vuoksi pysty järjestämään leiriä ollenkaan, koko leirimaksu palautetaan. Voitte siis rauhallisin mielin ilmoittautua leirille. Leirin minimiosallistujamäärä on 20, jos se ei täyty, leiri perutaan ja koko maksu palautetaan.
 

LEIRILÄISTEN VAKUUTTAMINEN:
Lapsia ei ole vakuutettu leirin osalta, huolehdithan lapsen vakuutusturvasta. Lisenssin yhteydessä otettu vakuutus kattaa leirin aikana sattuneet tapaturmat.
 

VIDEOITA EDELLISVUOSIEN LEIREILTÄ:

Leirivideo 2020
https://youtu.be/NTEo9LYdVg0

Leirivideo 2018
https://youtu.be/UxjqEuLRkKg

Leirivideo 2016
https://youtu.be/-VxNUB-BYvo
 

ILMOITTAUTUMINEN:
Leirille ilmoittaudutaan MyClubin tai seurakoordinaattorin kautta. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 6.1. klo 9:00 ja päättyy maanantaina 7.2. klo 23:59. Jälki-ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostilla, jos leirillä on tilaa. Ilmoittautuminen MyClubin kautta: https://topola.myclub.fi/flow/events/3770823 .
 

LISÄTIETOJA LEIRISTÄ:
Anni Saisto
Seurakoordinaattori
Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry
045 848 2525
anni.saisto@topola.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠