Haemme ohjaajia ToPoLan kesäleireille

6.3.2024

ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. ToPoLassa vallitsee lämmin yhteishenki, joka mahdollistaa turvallisen ja kehittävän kasvualustan nuorille sekä rennon ja pitkäaikaisen harrastuksen aikuisille. Joukkueita ToPoLassa on yli 35, valmentajia noin 60 ja jäseniä lähes 700.
ToPoLa järjestää 2012-2017-syntyneille lapsille kaksi kesäleiriä kesäkuun ensimmäisillä viikoilla, 3.-7.6. ja 10.-14.6. Leirit ovat päiväleirejä maanantaista perjantaihin 9:00-15:00.

Leirien keskuspaikkana toimii Lauttasaaren yhteiskoulu (LYK), Isokaari 19, Helsinki, mutta leiriläiset liikkuvat päivien aikana ohjaajien johdolla aktiivisesti myös ulkona LYK:n lähiympäristössä. Ohjelmassa on paljon korista, mutta myös muita liikunnallisia aktiviteetteja. Leiriläisille tarjotaan leiripäivien aikana ravitseva lämmin ruoka ja välipala.

Leiriohjaajien tehtävänä on vastata oman leiriryhmänsä toiminnasta leirin johtajan ja vastuuohjaajien ohjeiden mukaisesti, sekä ohjata erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja.

Haemme leireille vastuuohjaajia, ohjaajia ja apuohjaajia.

Leiriohjaajan työ vaatii positiivista asennetta ja halua työskennellä lasten kanssa.

Kokemus urheilusta ja liikunnasta, erityisesti koripallosta, on välttämätöntä.

Aikaisempi kokemus lasten ohjaamisesta/valmennuksesta on etu, ja vastuuohjaajien toimen osalta vaatimus. Apuohjaajiksi otetaan ja koulutetaan myös ensimmäistä kertaa leiriohjaajiksi tulevia nuoria.

Tarjoamme kesäleiriohjaajille yhteistyössä Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun kanssa perehdytyskoulutuksen lasten leiriohjaamiseen.

Toivomme hakijoilta vapaamuotoista yhden sivun mittaista hakemusta sähköpostitse toimisto@topola.fi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävistä antaa Riku Laanti, 041-544 4544.

Ensimmäinen hakukierroksemme päättyy 31.3.2024.

Tämän hakukierroksen yhteydessä valitsemme myös 4 leiriohjaajaa osana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” -kampanjaa. Näitä paikkoja voivat hakea kaikki 15-17-vuotiaat. Mikäli haluat tulla huomioiduksi myös tässä valinnassa, tarvitsemme sinulta luvan nimen, sähköpostiosoitteen ja taustatietojen luovuttamiseksi osuuspankille. Mainitsethan tämän hakemuksen yhteydessä.
(Lisätietoja kampanjasta: https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni-opn-piikkiin/nuorten-haku)

Ilmoittakaa hakemuksen yhteydessä myös se, mikäli hakijalla on mahdollisuus hakea työllistämisen tueksi Helsingin kaupungin kesäseteliä (kaikki helsinkiläiset 9.-luokkalaiset) tai Espoon kaupungin kesäseteliä (espoolaisilla 2005-09-syntyneillä nuorilla on oikeus hakea).