Helmikuun kuukauden topolalaiset: Ronya Dorsman, Matias "Matte" Forsman ja Lilli Myllyaho

23.2.2021

ToPoLa esittelee ja palkitsee kuukausittain aktiivisia, esimerkillisiä ja innostavia topolalaisia.


Helmikuussa palkitaan pelaajia, jotka ovat reiluja ja muut huomioivia joukkuekavereita. Nämä topolalaiset omaavat joukkuepelaajan tärkeimmät taidot ja näyttävät hyvää esimerkkiä muille.

Ronya Dorsman pelaa Tytöt 2009-joukkueessa. Hänet valittiin helmikuussa kuukauden topolalaiseksi, koska hän on ottanut joukkueen uudet pelaajat erityisen lämpimästi vastaan.


Valmentajat kertovat Ronyasta näin: “Ronya on reipas, iloinen ja tunnollinen joukkuekaveri, joka tsemppaa aina muita! Lisäksi hän on ottanut uudet pelaajat lämmöllä vastaan ja kannustaa heitä.”


Ronya lähettää muille topolalaisille lämpimät tsemppiterveiset: "Yrittäkää parhaanne ja auttakaa toisianne!"



Matias "Matte" Forsman Pojat 2010 -joukkueesta valittiin kuukauden topolalaiseksi, koska hän on esimerkillinen joukkuepelaaja ja ystävä.


Valmentajat kuvailevat Mattea näin: “Matte on aina iloinen ja ystävällinen aktiivinen treenaaja. Hän tsemppaa hyvällä sykkeellä kentällä, mutta on myös erittäin avulias ja muita huomioon ottava kentän ulkopuolella. Jos pelikaverin pallo on hukassa, Matte on ensimmäisten joukossa etsimässä. Jos harjoituksen jälkeen pitää kerätä tötteröt välinevarastoon, Matte on aina auttamassa. Matte on hyvä kuuntelija ja toteuttaa asiat esimerkillisesti. Hän on myös muuten käytökseltään kohtelias ja muita huomioiva.”


Matten mielestä Pojat 2010 -joukkueessa on helppoa olla hyvä joukkuekaveri, koska kaikki on kivoja kavereita. Lisäksi Matte toivottaa kaikille paljon tsemppiä treeneihin!



Lilli Myllyaho Tytöt 2011 -joukkueesta valittiin kuukauden topolalaiseksi, koska hän kovaääninen kannustaja ja esimerkillinen hengennostattaja.


Valmentajat luonnehtivat Lilliä näin: "Lilli on aina positiivisella mielellä niin lauantaina aamutreeneissä kuin ulkona pakkasella juostessakin. Hyvä fiilis tarttuu myös muihin pelaajiin sekä valmentajiin. Treeneissä Lilli kannustaa ja tsemppaa joukkuekavereita hyvistä suorituksista, ja peleissä hän toimii joukkueen kovimpana hengennostattajana. Välillä kannustus on jopa niin kovaa, että valmentajien täytyy korottaa ääntään saadakseen ohjeet kuuluviin. Huomioivan joukkuekaverin ominaisuudet näkyvät kentällä myös mahtavina syöttöinä. Lilli on myös aina innokkaana auttamassa tötsien keräämisessä treenien jälkeen."


Lillin mielestä parasta koriksessa on pelaaminen, koska siinä pääsee näyttämään omia taitojaan. Hän tykkää kokeilla peleissä uusia juttuja. Lilli kannustaa kaikkia topolalaisia olemaan rohkeita: "Treeneissä kannattaa kokeilla rohkeasti uusia asioita, eikä haittaa vaikka epäonnistuisi."

ToPoLa-perhe kiittää ja onnittelee!


Onko sinulla mielessäsi joku aktiivinen, esimerkillinen tai innostava topolalainen? Ilmianna ystävä, joukkuekaveri, valmentaja tai seuratoimija maaliskuun kuukauden topolalaiseksi: anni.saisto@topola.fi.