Huhtikuun kuukauden topolalaiset: Ella Vainio ja Abdullah Amzil

29.4.2021

ToPoLa esittelee ja palkitsee kuukausittain aktiivisia, esimerkillisiä ja innostavia topolalaisia.


Maaliskuun lopulla topolalaiset Ella Vainio ja Abdullah Amzil valittiin 15- ja 16-vuotiaiden maajoukkueleireille. Kunnioittaaksemme näitä hienoja saavutuksia, olemme valinneet heidät huhtikuun kuukauden topolalaisiksi.

15-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueleiri järjestettiin 19.-22.4. Lohjan Kisakalliossa. Pääsy leirille tuli Ellalle täytenä yllätyksenä, koska hän sai lukea siitä ToPoLan instagram-tililtä.


Ennen leiriä Ellaa jännitti kovasti, mutta hän kertoo, että leirillä oli tosi kivaa. Erityisesti mukavat ja hauskat valmentajat jäivät Ellan mieleen. Lisäksi hän kertoo, että leirillä opeteltiin paljon kuvioita ja siellä oli kovempi tempo kuin normaaleissa treeneissä.


Ellan tavoitteena on päästä mukaan maajoukkueen seuraaville leireille sekä jossain kohtaa pelaamaan maajoukkueeseen. 


Ellan terveiset junnuille, jotka haaveilevat pääsevänsä maajoukkueeseen: "Huolehtikaa hyvästä kunnosta ja opetelkaa perusasiat. Jokainen treeni merkitsee, joten pitää keskittyä, tehdä kovaa töitä ja olla positiivinen sekä päämäärätietoinen."

16-vuotiaiden poikien maajoukkueleiri järjestettiin 22.-25.4. niin ikään Lohjan Kisakalliossa.


Abdullah kertoo, että leiri sujui hyvin ja se oli todella intensiivinen. Leiri erosi hänen mukaansa tavallisista treeneistä siinä, että siellä keskityttiin 100% koripalloon ja treenaamiseen.


Tulevaisuudessa Abdullahin toiveena on päästä pitkälle koripalloilijana. Hän tavoittelee paikkaa yliopistossa Yhdysvalloissa ja sitä kautta haluaa päästä pelaamaan ammattilaisena.


Abdullahin vinkki maajoukkueeseen haluaville on se, että pitää treenata ja pelata ahkerasti, antaa kaikkensa sekä tehdä aina parhaansa.


Abdullahin lähettää myös tsemppiterveiset kaikille topolalaisille: "Tsemppiä ja treenatakaa kovaa!"

ToPoLa-perhe kiittää ja onnittelee!


Onko sinulla mielessäsi joku aktiivinen, esimerkillinen tai innostava topolalainen? Ilmianna ystävä, joukkuekaveri, valmentaja tai seuratoimija toukokuun kuukauden topolalaiseksi: anni.saisto@topola.fi.