Lokakuun kuukauden topolalaiset: Kimmo Kaunisvaara, Pekka Kolsi, Tiina Hannunen ja Toni Leikas

1.11.2021

ToPoLa esittelee ja palkitsee kuukausittain aktiivisia, esimerkillisiä ja innostavia topolalaisia.

Lokakuun kuukauden topolalaiset ovat Miesten edustusjoukkueen yhteyshenkilö Kimmo Kaunisvaara ja valmentaja Pekka Kolsi sekä Naisten edustusjoukkueen yhteyshenkilö Tiina Hannunen ja valmentaja Toni Leikas.

Kimmoa, Pekkaa ja Tiinaa kiitämme monivuotisisista panostuksista edustusjoukkueiden eteen. Tonia kiitämme puolestamme siitä, että hän on ottanut jo tämän ensimmäisen ToPoLa-kautensa aikana vastuun useasta joukkueesta ja on ammattitaidollaan kehittämässä pelaajapolkua ToPoLaan.


Kimmo on ollut mukana Miesten edustusjoukkueessa vuodesta 2007. Hän on johtanut joukkuetta upeasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Erityisesti haluamme kiittää Kimmo siitä, miten hän on viimeisimpinä vuosina toiminut ansiokkaasti joukkueen yhteyshenkilönä.

Edustusjoukkueen lisäksi Kimmo on ollut mukana juniorivalmennuksessa ja valmentaa edelleen Akatemian jätkiä isolla sydämmellä.

Kiitos Kimmo, olet arvokas osa ToPoLan yhteisöä.

Kimmo löytyy viereisestä vuoden 2007 joukkuekuvasta numerolla 25.

Myös Pekka on tehnyt upeaa uraa Miesten edustusjoukkueessa aina vuodesta 2006 asti. Pitkään hän toimi joukkueen tärkeänä runkopelaajana ja nykyään hän koutsaa 2.divarissa pelaavaa edustusjoukkuetta.

Haluamme osoittaa Pekalle arvostuksemme hänen pitkää ToPoLa-uraansa kohtaan. Kiitos, että olet ollut ja olet toivottavasti vielä pitkään upea osa meidän ToPoLa-perhettä.

Pekka löytyy viereisestä vuoden 2006 joukkuekuvasta ylärivistä toisena vasemmalta.

Tiina on ollut Naisten edustusjoukkueessa mukana vuodesta 2005 asti. Hän on toiminut joukkueen eteen ansiokkaasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

Haluamme erityisesti kiittää Tiinaa arvokkaasta työstä joukkueen yhteyshenkilönä sekä osoittaa arvostuksemme hänen pitkää ToPoLa-uraansa kohtaan. Nyt taitaa olla juhlavuosikin menossa.

Tiina löytyy vuoden 2006 joukkuekuvasta numerolla 4.

Toni liittyi ToPoLan valmennusvahvuuteen vasta kesällä 2021, mutta on jo nyt ottanut isoa ja tärkeää roolia useissa seuran joukkueissa. 

Tällä kertaa haluamme kiittää Tonia erityisesti panoksesta Naisten edustusjoukkueen ja tyttöpuolen pelaajapolun rakentamisen eteen. Odotamme luottavaisin mielin, millaisen pelaajapolun Toni ammattitaidollaan rakentaa seuraan.

Oikealla olevassa kuvasta Toni löytyy eturivistä keskellä. Kuvassa Tytöt 2010-2011, joka on yksi Tonin valmentamista joukkueista.

Sekä naisten että miesten edustusjoukkueet toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi kotipeleihinsä LYK:lle.

Naisten 2.divarin matsit löydät täältä ja miesten 2.divarin matsit täältä .

ToPoLa-perhe kiittää ja onnittelee!


Onko sinulla mielessäsi joku aktiivinen, esimerkillinen tai innostava topolalainen? Ilmianna ystävä, joukkuekaveri, valmentaja tai seuratoimija marras- tai joulukuun kuukauden topolalaiseksi: anni.saisto@topola.fi.