Maaliskuun Touhuposti 2024

6.3.2024

Päivä jo kultia kummuille jakaa,

kiuru jo palasi merien takaa.

Kuuletko purojen riemuisan juoksun,

tunnetko männikön pihkaisen tuoksun,

kuuletko ilmojen soiton?

- Säkeistö Immi Hellénin runosta Kevät on saapunut


Ihanaa keväistä keskiviikkoa topolalaiset!


Touhupostin tärkeimmät:

ToPoLan kesäleirien ilmoittautuminen alkaa MyClubissa to 7.3. klo 9

Tervetuloa ToPoLan kesäleireille 3.6.-7.6. ja 10.6.-14.6.2024!

- Leirit järjestetään tuttuun tapaan Lauttasaaren yhteiskoululla klo 9-15. Ohjelmassa on  paljon koristreenejä, leiriläisten toivomia pelejä ja leikkejä, herkullista ruokaa, aurinkoa, yhdessäoloa, vierailijoita ja yllätysohjelmaa.

- Leirit on tarkoitettu 2012-2017 -syntyneille. Aiempaa kokemusta koriksesta ei tarvita!

- Leiri-ilmoittautuminen alkaa 7.3. klo 9 ja päättyy 5.5. klo 23:59. 31.3. mennessä ilmoittautuneille hinta on 200€ ja tämän jälkeen ilmoittautuneille 220€.

- Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

ToPoLa-leiri 1 (3.6.-7.6.2024): https://topola.myclub.fi/flow/events/6788672

ToPoLa-leiri 2 (10.6.-14.6.2024): https://topola.myclub.fi/flow/events/6788678


Urheilevan nuoren vanhemmille: Nuori mieli urheilussa

Nuoren urheilijan vanhemmilla ja muilla läheisillä on merkittävä rooli nuoren mielen hyvinvoinnin vahvistajana. Vanhempien rooli on myös reagoida tilanteissa, joissa herää huoli nuoresta. 

Maksuton verkkomateriaali opastaa miten vanhempana tai läheisen roolissa voit tukea, kannustaa ja innostaa nuorta urheiluharrastuksessa sekä miten toimia, jos nousee huoli nuoren voinnista. Verkkomateriaalin lukemiseen menee noin 20 minuuttia. Löytyyhän sinulta sellainen aika oman nuoresi hyvinvoinnin edistämiselle?

Lämmin suositus Mieli ry:n erinomaiselle verkkomateriaalille: Urheilevan nuoren vanhemmille - MIELI ry .


Mehiläisen webinaari: Lasten ja nuorten rasitusvammat ja niiden hoito

Osallistu Urheilu Mehiläisen tiistaina 26.3. järjestettävään webinaariin, jossa asiantuntijana on liikuntalääketieteen erikoislääkäri Klaus Köhler. Klaus kertoo tuoreinta tietoa liikkuvien, kasvavien lasten ja nuorten rasitusvammoista sekä niiden hoidosta. Tämän jälkeen yleisö saa kysyä Klausilta aiheesta. 

- Mitä? Urheilu Mehiläisen webinaari: "Kasvavan liikkuvan nuoren rasitusvammat -mitä ne tyypillisesti ovat ja mitä niistä tiedetään tällä hetkellä?". Asiantuntijana Klaus Köhler, liikuntalääketieteen erikoislääkäri.

- Milloin? Tiistaina 26.3 klo 17.30-18.15

- Kenelle? Kaikille avoin ja maksuton webinaari – vaatii rekisteröitymisen

Rekisteröidy ennakkoon tai juuri ennen tapahtumaa tästä linkistä, jotta saat osallistumislinkin sähköpostiisi! https://mehilainen.videosync.fi/urheilumehilainen-rasitusvammat


Muita aiheita:

Yhteistyökumppanien esittely: Primulator ja Löfsbergs Suomi

Primulator ja Löfsbergs Suomi ovat olleet ToPoLan yhteistyökumppaneita jo muutaman vuoden ajan. Primulator tarjoaa muun muassa huippulaadukkaan ja ammattimaisen kahvinkeittimensä ToPoLan joukkueiden käyttöön LYK:n buffissa. Erinomaiset ja vastuullisesti tuotetut kahvit sekä kupit ja muut tarvikkeet tulevat Löfsbergiltä. Tiedättekö, että Löfsbergin kahveja löytyy hyvin myös Lauttasaaren kauppojen hyllyiltä, mikäli haluatte ostaa niitä myös kotona nautittaviksi. Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja tuesta Primulatorille ja Löfsbergille.


Tytöt 2005-2007 Mediapro messuilla talkootöissä

Tammikuussa saimme seurallemme kyselyn kiinnostuksesta jollekin joukkueelle talkootöihin Mediapro Messuilla. Tytöt 2005-07 tarttuivat tarjoukseen. Mukana 1.-3.3. Wanhassa Satamassa Kädentaito- ja Hyvinvointimessuilla avustamassa eri tehtävissä liikenteenvalvonnasta narikkaan oli 16 pelaajaa, parisenkymmentä huoltajaa ja isosisarusta, sekä valmentaja Osku. Kaikki olivat mukana hyvällä fiiliksellä. Messut olivat yleisömenestys ja ToPoLan tytöt kartuttivatkin hienosti kauden päättävän Espanjan reissunsa matkakassaa. Lisäbonuksena tytöille työtodistukset, joista on apua tulevien kesätöiden haussa. Järjestäjät olivat topolalaisten panokseen erittäin tyytyväisiä ja kyselivät apuun jo ensi vuodeksikin. Hyvä Tytöt 2005-07 vanhempineen! Erityiskiitos joukkueelta ja järjestäjiltä Johanna Jouhkille, joka organisoi kokonaisuuden ja oli itse paikan päällä koko viikonlopun.


--

Koristerveisin

ToPoLan toimiston väki

toimisto@topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

#KorisOnKivaa