Miesten edustusjoukkueen kuulumisia

20.12.2022

Tätä kirjoittaessa ToPoLa Ykkösen syyskausi Eteläisen Alueen 2. Divisioonassa on melkein paketissa. Edessä on vielä yksi rästipeli ennen joulutaukoa Porvoon Ravens:a vastaan. Kausi on ollut onnistunut tähän asti, etenemme recordilla 8-2 sarjan kärkitaistossa.

Aloitimme kauteen valmistautumisen elokuussa ja silloin taas kerran hieman jännitti ja ihmetytti ketkä salille löytäisivät. Hienosti kuitenkin ”vanha kaarti” lähti jälleen mukaan ja muutamalla vahvistuksella höystettynä kympin sakki on saatu kokoon lähes jokainen harjoituskerta. Meillä on rosterissa 17 pelaajaa jotka harjoituksissa käyvät. Hieman loukkaantumiset, työ- ja opiskeluesteet on joitakin kavereita kiusanneet, mutta kerrassaan mainiolla aktiviteetilla joukkue on harjoituksissa ja peleissä käynyt. Yleensäkin kun olemme täyden kokoonpanon peleihin saaneet, niin voitosta olemme pystyneet pelaamaan.

Joukkue tosiaan uudistui syksyllä muutamalla pelaajalla. Tarjanteen Leo tuli vahvasta Korijareista heidän hieman yllättäenkin lopettaessa toimintansa ja Parviaisen Veeti edustaa meillä Joensuun koripallo-oppeja. Monivuotiset luotopelaajat Elias, Ile, Kimmo, Osku, Pate, Kaitsu, Mikko, Nick ja Ori jatkavat vastustajien piinaamista. Tapiolan Hongan kasvatit, kaksi kertaa Lauri tuovat kentälle urheilullisuutta ja puolustusintoa. Ja viime kaudella joukkueeseen liittynyt Jokke niin tärkeää pelintekoa. Mukana harjoituksissa ovat myös olleet Jopi, Jake, Henkka ja Miikka.

Jos Joulupukki nyt tämän kirjoitelman lukisi, niin toiveissa lahjaksi olisi joukkueeseen sellainen kaksi metrinen sentteri joka hoitelisi levypallot ja korin varjelun. Heittää saa myös osata😉

Seuraavat ToPoLa Ykkösen kotimatsit.

Ke 21.12.22 klo 20:40 LYK Vanha puoli ToPoLa - Ravens

La 14.1.23 klo 15:20 LYK Uusi puoli ToPoLa - PuHu2

La 28.1.23 klo 15:20 LYK Uusi puoli ToPoLa - 101 Basketball Team

Tervetuloa!

Ykkönen toivottaa Hauskaa Joulua koko ToPoLan väelle.

Kirjoittanut: Pekka Kolsi