Tammikuun kuukauden topolalaiset: Tytöt 2005-2007

14.1.2022

ToPoLa esittelee ja palkitsee kuukausittain aktiivisia, esimerkillisiä ja innostavia topolalaisia.

Tammikuun kuukauden topolalaiset on Tytöt 2005-2007 joukkue.


Tämä joukkue treenaa ahkerasti ja päämäärätietoisesti neljä kertaa viikossa. Viikonloppuisin pelejä on WU16 SM-sarjassa, WU15 SM-sarjassa (Robert Petersen Cup) sekä eteläisen alueen I divisioonissa WU16 ja WU17 ikäluokissa.

Oman joukkueensa ulkopuolella pelaajat ovat muutenkin aktiivisia topolalaisia ja koripalloilijoita. Seitsemän pelaajista valmentaa seuran juniorijoukkueita ja lähes kaikki ovat olleet kesätöissä kesäleireillä. Kuusi pelaajista aamutreenaa Lauttasaaren yhteiskoulun korisluokalla. Lisäksi useat pelaajat ovat Susipolun alussa eli mukana nuorimpien maajoukkueiden toiminnassa.

Tämä joukkue on seuran vanhin junorijoukkue, joka näyttää aktiivisella toiminnallaan oivaa esimerkkiä nuoremmille joukkueille. Kun yleisö pääsee jälleen katsomoon, ovat kaikki tervetulleita nauttimaan joukkueen otteista mm. WU16 SM-sarjassa, jossa joukkue on tällä hetkellä upeasti neljännellä sijalla. Otteluohjelma on täällä: Joukkue (basket.fi) ja livestriimit kotipeleistä tulevat SolidSporttiin: Games (solidsport.com) .


Joukkue palkitaan menestyksestään ensi viikon harjoituksissa.


Pelaajat: Maria Aho, Milja Bergman, Veronika Hermunen, Matilda Johansson, Diana Kallström, Sini Luukkonen, Viola Markkunen, Minea Marttinen, Minttu Niini, Anni Nordström, Nelly Nylund, Pilvi Nyyssönen, Mirjami Ojala, Lilli Onnela, Linnea Puotiniemi, Vilma Repo, Nuppu Rissanen, Joanna Räikkönen, Aina Saikku, Saaga Sarlund, Sara Scuoppo, Veera Tuisku, Ella Vainio ja Essi Veckman. Valmentajat: Anssi Kousa, Putte Onnela, Toni Leikas, Tommi Hytönen, Turo-Kimmo Lehtonen, Nora Barkman ja Nora Pugin. Joukkueenjohtajat: Pekka Ojala ja Tomas Kallström.


ToPoLa-perhe kiittää ja onnittelee!


Onko sinulla mielessäsi joku aktiivinen, esimerkillinen tai innostava topolalainen? Ilmianna ystävä, joukkuekaveri, valmentaja tai seuratoimija helmikuun kuukauden topolalaiseksi: anni.saisto@topola.fi.