Tammikuun Touhuposti 2024

18.1.2024

Oi, onnellinen, joka herättää

niitä voimia hyviä voisi!

Oi, ihmiset toistanne ymmärtäkää,

niin ette niin kovat oisi!

Miks emme me kaikki yhtyä vois?

Ja yksi jos murtuis, muut tukena ois.

Oi, ihmiset toistanne suvaitkaa!

Niin suuri, suuri on maa.

Säkeistö Eino Leinon runosta Hymyilevä Apollo


Hyvää alkanutta uutta vuotta topolalaiset!


Touhupostin tärkeimmät:


ToPoLa-leiri järjestetään jälleen talvilomalla 19.-21.2.2024

2011-2016 -syntyneet, lämpimästi tervetuloa korispainotteiselle ToPoLa-leirille talvilomalla 19.-21.2.2024!

Leiripäivät ovat klo 9-15 ja päivittäin treenataan korista sekä monipuolisesti erilaisia lajeja tuttujen valmentajien ohjaamana. Aiempaa kokemusta koriksesta ei tarvita. Uusille pelaajille leiri on loistava tapa kokeilla korista, kun taas kokeneemmat pelaajat pääsevät kehittämään taitojaan mahtavien valmentajiemme johdolla.

Leirin hinta on 145€ ja se sisältää herkullisen lounaan sekä välipalan, valmennuksen, salivuorot LYK:llä ja leirituotteen.

Leiri-ilmoittautuminen on auki MyClubissa su 4.2. asti. Tästä pääset ilmoittautumaan: https://topola.myclub.fi/flow/events/6698961 .

Lisätietoa saat tapahtuman MyClub-sivulta tai seurakoordinaattori Ruth Rökmanilta: ruth.rokman@topola.fi.


Haemme tukijoita ToPoLan kausikirjaan 2023-2024

ToPoLan kausikirja ilmestyy kevätkauden alkupuolella. Kausikirjaa jaetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille laadukkaana printtiversiona, sekä se ilmestyy myös ToPoLan web-sivulle digitaallisessa muodossa. Kausikirja tavoittaa ToPoLan 800 jäsentä ja seura-aktiivia perheineen, ja myös muita sidosryhmiä ja lähialueitten asukkaita. Aiemmat kausikirjat ovat nähtävissä nettisivuillamme: Kausikirjat | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

Mikäli teillä on lähipiirissä yrityksiä tai muita tahoja, jotka haluavat tukea juniorikoripalloa, niin ilmoitus kausikirjassa on erinomainen tapa tukea ToPoLan toimintaa. Pienikin ilmoitus on tervetullut. Mikäli tällainen tapa tukea kiinnostaa, ottakaa yhteyttä Rikuun (riku.laanti@topola.fi, 041-544 4544). Ilmoitusten viimeinen määräpäivä on 31.1.2024. 


Muista myös:


Tom Hynnisen rahasto tukee vähävaraisten topolalaisten koripalloharrastusta

Kausimaksujen suuruus junioriurheilussa on ollut esillä mediassa säännöllisin väliajoin. ToPoLa on voittoa tuottamaton yhdistys ja ensisijassa junioriseura, jossa kaikki kausituotot kanavoidaan takaisin joukkueiden toimintaan, ja kausimaksut pyritään pitämään kohtuullisina. Meilläkin on kuitenkin perheitä, joille kausimaksujen suuruus voi olla haaste.

Tom Hynninen -rahasto on on perustettu tukemaan vähävaraisten perheiden lasten koripalloharrastusta. Joulun alla saimmekin taas uuden lahjoittajan rahastolle, josta iso kiitos. Mikäli teillä on kiinnostusta tukea Tom Hynninen -rahaston toimintaa, niin yhteydenotot Riku Laantiin. riku.laanti@topola.fi, 041-544 4544. Kaikenkokoiset lahjoitukset rahastolle ovat erittäin tervetulleita.

Muistutuksena myös, että kevätkauden kausimaksuun voi hakea tukea 31.1. asti nettisivuillamme. Lisätietoa: Tom Hynnisen rahasto | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .


Kaipaako perheenjäsenesi mielekästä tekemistä uudelle vuodelle? Ryhmissämme on tilaa!

Jos lähipiirissäsi on joku, joka kaipaa kivaa tekemistä uudelle vuodelle, vinkkaa hänelle 2 viikon maksuton kokeilujakso ToPoLassa. Meillä on eritasoisia ryhmiä lapsista aikuisiin. Helpoiten pääsee mukaan täyttämällä Aloita Koris -lomakkeen nettisivuillamme: Aloita koris | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .


Koristerveisin

ToPoLan toimiston väki

toimisto@topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

#KorisOnKivaa