Tervetuloa mukaan ToPoLan uusiin aikuisten ryhmiin!

4.9.2020

Pitkään toivotut ryhmämme aikuisille alkavat maanantaina 21.9. Tervetuloa mukaan aikuispelaajat, vanhemmat, valmentajat, jojot ja muut ToPoLan ystävät!

ToPoLa START

ToPoLa START on tarkoitettu aikuisille, jotka vasta aloittavat korisharrastusta tai ovat joskus nuoruudessaan pelanneet vähän korista.

Treenit ovat maanantaisin klo 20-21 Vattuniemen ala-asteella. Treeneissä harjoitellaan koripallon perustaitoja kannustavassa ja rennossa ympäristössä.

Syykaudella järjestetään 12 treenit ja koko syyskauden hinta on 150€. Hintaan kuuluu salivuokra, valmennus ja seuratuote.

Ryhmän valmentajana toimii kokenut Satu Saarteinen.

Ilmoittautuminen alkaa maananataina 7.9. klo 9:00 MyClubin kautta: https://topola.myclub.fi/flow/events/2410674 .

Mukaan mahtuu vain 20 ensimmäistä, joten ole nopea!

ToPoLa treeniklubi

ToPoLa treeniklubissa treenataan kerran viikossa monipuolisesti ja vaihtelevasti. Luvassa on muun muassa kehonpainoharjoittelua ja kehonhuoltoa.

Ryhmä sopii jokaiselle kuntoa ja taitotasoa katsomatta. Ohjaaja antaa aina sekä helppoja että haasteellisia vaihtoehtoja.

Monipuolinen lihaskuntoharjoittelu tukee korisharrastusta, mutta sopii mainiosti myös muiden lajien harrastajille ja aloittelijoille.

Treeniklubi järjestetään maanantaisin klo 19-20 Vattuniemen ala-asteella (Vattuniemenkuja 4).

Syksyllä järjestetään 12 treeniä ja syyskauden hinta on 150€. Hinta sisältää salivuokran, valmennuksen sekä seuratuotteen.

Ilmoittautuminen treeniklubiin alkaa maanantaina 7.9. klo 9:00. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta: https://topola.myclub.fi/flow/events/2410700.

Mukaan mahtuu vain 20 ensimmäistä, joten ole nopea!

Lisätietoa:
Anni Saisto/Seurakoordinaattori
Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525