ToPoLan ’Senior Night’- 2005-syntyneet pelaajat kukitettiin kauden viimeisessä SM-sarjaottelussa

14.4.2024

ToPoLassa aloitettiin toivottavaksi perinteeksi muodostuva tapa muistaa seuran vanhimpia junioreita heidän viimeisen juniorikautensa päättyessä.

Tällä kaudella 2005-syntyneiden tyttöjen junioriura päättyy, jonka kunniaksi heidät kukitettiin lauantaina 13.4. pelatun 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjaottelun ToPoLa-PeKa alkajaisiksi. Kukittajana toimi ikäluokan mukana alusta asti valmentajana toiminut Pekka Putte Onnela, apunaan takavuosina tytöt 2005-valmennustiimissä useamman vuoden ollut Turo-Kimmo Lehtonen.

Seuraavat pelaajat ovat pelanneet koko junioriputken läpi koripallon aloittamisestaan aina viimeisen juniorikauden loppuun asti. Upea suoritus, Milja Bergman, Karpalo Hurri, Uni Kujamäki, Tuuli Lehti, Vilma Repo, Vanessa Sandström ja Katriina Tähtinen.

Heistä Milja Bergman, Karpalo Hurri ja Vilma Repo ovat ToPoLan kasvatteja, joskin Karpalo ehti aloittaa pelaamisensa ihan ensin HNMKY:ssä ja Vilma WB-Panttereissa. Tuuli Lehden kasvattajaseura on Tapiolan Honka, Uni Kujamäen ja Katriina Tähtisen EBT, ja Vanessa Sandströmin WB-Pantterit.

ToPoLan yksi tärkeimmistä tavoitteista on mahdollistaa lapsille ja nuorille koripalloharrastus aikuisikään asti. Nämä pelaajat ovat erinomainen esimerkki sitoutumisesta ja pelaajapolusta kaikille junioreille. Olemme ylpeitä teistä kaikista. Toivomme koripallon jatkuvan mieluisana harrastuksena aikuisten sarjoissa, sekä hyvää menestystä myös kenttien ulkopuolella teille jokaiselle.