ToPoLan uusi päätoiminen seurakoordinaattori on Ruth Rökman, Anni Saistosta hallintokoordinaattori

20.5.2022

Toiminnanjohtaja Toni Taipale ja ToPoLan uusi päätoiminen työntekijä Ruth Rökman.


Ruth Rökman aloittaa ToPoLan uutena päätoimisena työntekijänä 1.8. nimikkeellä seurakoordinaattori. Elokuusta alkaen Ruth ottaa itselleen osan Anni Saiston töistä. Anni aloittaa syksyllä opiskelun ja siirtyy seurakoordinaattorista hallintokoordinaattoriksi.


Ruth aloitti ToPoLassa valmentajana marraskuussa 2021 ja seurassa sekä joukkueissa ollaan oltu erittäin tyytyväisiä hänen toimintaansa. Onnistuneen yhteistyön tuloksena Ruth ottaa tulevana kautena yhä enemmän vastuuta seurassa.

Ruth iloitsee uudesta työsopimuksestaan: "Kiitos luottamuksesta ja mahdollisuudesta uuteen työtehtävään. ToPoLassa on upea ja yhteisöllinen ympäristö päästä tekemään ja toteuttamaan jatkossa. Odotan innolla!"


ToPoLan puheenjohtaja Jyri Saraste toivottaa Ruthin tervetulleeksi. "Ruth, Anni ja Toni ovat vahva tiimi, josta löytyy monenlaista osaamista ja kykyä oppia uutta. Tällaisen yhteistyön varaan on hyvä rakentaa ToPoLan tulevaisuutta ihan joka päivä. Tämä on juuri sitä mitä me nyt seurana tarvitsemme.

Toiminnanjohtaja ja Ruthin esihenkilö Toni Taipale on myös erittäin tyytyväinen siitä, että seuraan saadaan lisää työntekijöitä: "Tämä on luonnollinen suunta, kun seura kasvaa ja haluamme kehittää toimintaamme koko ajan", kommentoi Taipale.