ToPoLan uusi päätoiminen valmentaja on Toni Leikas

7.5.2022

Toni Leikas aloittaa ToPoLan kautta aikain ensimmäisenä päätoimisena valmentajana 1.8. Toni on elokuusta alkaen mukana ainakin neljän joukkueen valmennuksessa. Joukkueet tarkennetaan myöhemmin keväällä.


Toni aloitti ToPoLassa valmentajana keväällä 2021 ja seurassa sekä joukkueissa ollaan oltu erittäin tyytyväisiä hänen toimintaansa. Toni on suorittanut Koripalloliiton II-tason valmennuskokonaisuuden ja kokemusta valmentamisesta hänellä on jo 11 vuoden ajalta.

Toni itse kertoo olevansa ylpeä siitä, että pääsee jatkamaan työtään ToPoLassa.


ToPoLan puheenjohtaja Jyri Saraste on iloinen siitä, että Toni vahvistaa seuran valmennusta entisestään. "Nyt saamme Tonin kaiken ammattitaidon käyttöömme", Saraste kommentoi. Saraste huomauttaa myös, että seura hakee koko ajan lisää osaavia osa-aikaisia valmentajia sekä haluaa kehittää muutenkin jatkuvasti valmennuksen laatua. "Haluamme seuraan laadukasta valmennusta ja valmentajillemme laadukkaan työpaikan", Saraste päättää.

Toiminnanjohtaja Toni Taipale on myös erittäin tyytyväinen siitä, että seuraan saadaan ensimmäinen päätoiminen valmentaja: "Tämä mahdollistaa seuran kasvun ja kehityksen seuraavalle tasolle", kommentoi Taipale. Suomen Koripalloliiton laajasta lisenssiselvityksestäkin käy ilmi, että ToPoLa on useassa kategoriassa vakiinnuttamassa paikkansa kymmenen suurimman seuran joukossa. Lisenssipelaajien määrässä mitattuna ToPoLa on Suomen yhdenneksitoista suurin seura. Kaudesta 2019-2022 pelaajamäärä on kasvanut kolmanneksi eniten, 153 pelaajalla. 


Kuvassa vasemmalta toiminnanjohtaja Toni Taipale, uusi päätoiminen valmentaja Toni Leikas, Linus Saraste ja puheenjohtaja Jyri Saraste.