ToPoLassa ensimmäistä kertaa TET-harjoittelija

8.12.2022

Olin tetissä ToPoLalla 28.11.-9.12 ja opin paljon uutta seurastamme kahden viikon aikana. En tajunnut sitä että eihän seurat ole vain pelkkään koripallon pelaamiseen, vaan siihen liittyy paljon muuta. Seurojen pitää valmistella kaikki tapahtumat hyvin, sillä ilman hyvää suunnittelua on hankala pelata koripalloa. Opin ottamaan enemmän vastuuta työtehtävistä ja näkemään millaista on työ kulissien takaa. 

Halusin ToPoLalle tettiin, koska halusin päästä oppimaan seurastani lisää. Tiesin etukäteen jo paljon, mutta moni asia tuli minulle suurena yllätyksenä vastaan esim. paljonko päiviä ja viikkoja pitää suunnitella valmiiksi ja paljonko ihmisten kanssa ollaan vuorovaikutuksessa päivittäin. Pääsin laskemaan tavaroita ja olemaan apuna seurassa toimijoille. 

Paras asia mitä opin tet:in aikana oli seuran historia. Oli hienoa nähdä millainen seura ToPoLa on ollut jo ennen kuin olin edes syntynyt. Tet oli kaikinpuolin opettavainen ja hauska kokemus hyvässä työympäristössä! Näet ToPoLan joulukalenterista 1 luukusta mun haastattelun, jossa kerron itsestäni enemmän.