Touhuposti/Huhtikuu 2022

1.4.2022

Sinun on itse hoidettava oma kasvamisesi, 
oli isoisäsi kuinka pitkä tahansa. - Irlantilainen sanonta


Aurinkoista huhtikuuta topolalaiset!

Lämpimästi tervetuloa nyt viikonloppuna 2.-3.4. LYK:lle ostamaan seuratuotteita (mm. huppareita ja palloja), katsomaan pelejä ja herkuttelemaan buffassa.


Huhtikuun touhupostin tärkeimmät:

ToPoLan Korisleirit kesälomalla Lauttasaaressa

Mitä suunnitelmia sinulla on kesäloman ekoille viikoille? Miltä kuulostaisi korisleirit Lauttasaaressa mahtavalla porukalla?

Olet sitten aloittelija tai konkari, lämpimästi tervetuloa ToPoLan kesäleireille 6.-10.6. ja 13.-17.6. starttaamaan lomasi iloisella meiningillä! Ammattitaitoisten valmentajiemme johdolla kaikki pääsevät tutustumaan koripallon saloihin omalla tasollaan.

Leirit järjestetään Lauttasaaren yhteiskoululla (LYK). Leiripäivät alkavat klo 9:00 ja päättyvät klo 15:00. Ohjaajat ovat paikalla LYK:llä klo 8:30 alkaen. Leirillä liikutaan monipuolisesti koripallon ja muiden lajien parissa. Leirille ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat pelaajat, jotka ovat syntyneet 2010-2015. Aiempaa kokemusta koripallosta ei tarvita.

Lue lisää nettisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan: Kesäleirit 2022 | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .


Tilaa kesän seuratuoteuutuudet viimeistään su 10.4.

Kesän t-paita ja college -uutuudet ovat tyylikkäät musta-valkoiset Lauttasaari paidat. Sekä t-paitoja että collegea löytyy mustana ja valkoisena. Toisena seuratuoteuutuutena on super paljon toivotut lippikset seuran omissa väreissä. Myynnissä on kolme erilaista lila-keltaista lippistä. Kolmantena uutuutena on myös hyvin paljon toivotut rennot shortsit. Näissä shortseissa kelpaa viettää vapaa-aikaa, mutta teknisten ominaisuuksiensa vuoksi ne sopivat myös treeneihin.

Käy tsekkaamassa koko valikoima ja tekemässä tilauksesi viimeistään su 10.4.: Verkkokauppa (myclub.fi) .

Tuotteet saapuvat Lauttasaareen kesän alussa. Seuraava seuratuotetilaus tehdään vasta syksyllä!


Muita touhupostin aiheita:

3 vs. 3 korista toukokuussa Espoossa

Näitkö 3×3-pelejä televisiosta Tokion Olympialaisissa? Juuri tästä samasta lajista on kyse. Virallisilla FIBA 3×3-säännöillä pelattavaa nopeaa, näyttävää ja viihdyttävää peliä yhteen koriin voi pelata kuka tahansa, ja parhaille on väylä auki aina Suomen mestaruuteen, ammattilaisten maailmankiertueelle ja Olympialaisiin saakka.

Rakas naapuriseuramme Tapiolan Honka järjestää toukokuussa 3 vs. 3 turnauksen 2003-2013 -syntyneille. Ilmoittautuminen aukesi eilen, eli nyt vaan mukaan omalla neljän hengen jengillä!

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet: Honka3x3-turnaus pelataan toukokuussa 2022 | Tapiolan Honka ry .


OmaUrheilu -etuja sinulle ja tukea seuralle

Tiedätkö mitä tehdä, kun treeneissä ja peleissä sattuu?

OmaUrheilusta näet kätevästi ToPoLalle nimetyn hoitotiimin, räätälöidyt palvelut ja tarjoukset, ohjeet urheilutapaturmiin ja lisäksi mielenkiintoista sisältöä urheilijan terveyteen liittyen.

Jokaisen OmaUrheiluun kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin ToPoLalle.

Lue lisää ja kirjaudu OmaUrheiluun: OmaUrheilu -etuja sinulle ja tukea seuralle🍀 | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .


Huhtikuun kuukauden topolalaiset: Pojat 2009

ToPoLan Pojat 2009 joukkue aloitti kauden kahdeksalla pelaajalla. Nyt joukkueessa on mukana jo 16 innokasta pelaajaa. Käy lukemassa lisää tästä mahtavan meiningin joukkueesta: Huhtikuun kuukauden topolalaiset: Pojat 2009 | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .


--
Kevätterveisin
Anni Saisto/Seurakoordinaattori ToPoLa
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525