Touhuposti/Maaliskuu 2023

10.3.2023

"Kevät on muistutus siitä, että pimeyden jälkeen on aina edessä valoa."

  • Tuntematon


Valoisaa maaliskuuta! Vajaan kahden viikon päästä päivästä tulee pidempi kuin yöstä.


Maaliskuu touhupostin tärkeimmät

Kesälomalla järjestettävien ToPoLa-leirien ilmoittautumiset ovat auki

Kesälomalla järjestettävät ToPoLa-leirit ovat täällä taas!

Luvassa tuttuun tapaan paljon koristreenejä, leiriläisten toivomia pelejä ja leikkejä, herkullista ruokaa, aurinkoa, yhdessäoloa ja vierailjoita! Järjestämme tänä vuonna Lauttasaaren yhteiskoululla kaksi leiriä, ensimmäinen leiri (vko 1.) ma-pe 5.6.-9.6. ja toinen leiri (vko 2.) ma-pe 12.6.-16.6. Leirille voi osallistua, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta koripallosta. Voit osallistua myös molemmille viikoille! Leiri on tarkoitettu tänä vuonna 2011-2016 syntyneille lapsille.

Ilmoittautumiset auki 1.3.-30.4. MyClubissa: 

vko 1: ToPoLa-leiri 1. (5.6.-9.6.2023) (myclub.fi)

vko 2: ToPoLa-leiri 2. (12.6.-16.6.2023) (myclub.fi)

Voit myös ilmoittautua suoraan seurakoordinaattorillemme ruth.rokman@topola.fi . Lisätietoja saa samasta osoitteesta! Tervetuloa taas ToPoLan suosituille kesäleireille!


Muita touhupostien aiheet

Urheilu Mehiläisen OmaUrheilussa hammastarkastusetu

Mehiläisen OmaUrheilu-palvelun tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehneitä urheiluseuroja. OmaUrheilusta näet kätevästi urheiluseurallesi nimetyn hoitotiimin, räätälöidyt palvelut ja tarjoukset, ohjeet urheilutapaturmiin ja lisäksi mielenkiintoista sisältöä urheilijan terveyteen liittyen.

Lataa OmaMehiläinen -sovellus ja rekisteröidy OmaUrheiluun: OmaUrheilu – etuja sinulle ja tukea seuralle | Mehiläinen (mehilainen.fi) .

OmaUrheilusta löydät esimerkiksi loistavan hammastarkastusedun! Terve suu on koko kehon asia. Terve suu auttaa jaksamaan ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Kun hampaat ovat kunnossa, on helppo hymyillä ja elää aktiivista elämää. Hammastarkastusetu 64,90€ (norm. 87,80€) lunastettavana OmaUrheilusta.


Terhi Koski-Hämäläinen hallintopäälliköksi

Terhi Koski-Hämäläinen on nimitetty ToPoLan hallintopäälliköksi. Terhillä on monipuolinen kokemus seuran johtamisesta mm. hallituksen jäsenenä ja taloushallinnon osaajana. Hänen tehtäviin hallintopäällikkönä kuuluu mm. seuran taloushallinnon johtaminen ja valmentajien sekä toimihenkilöiden esihenkilöinä toimiminen. Terhi hoitaa tehtävää oman työn ohessa ja on parhaiten tavoitettavissa iltaisin ja viikonloppuisin.

--
Koristerveisin

Anni Saisto/Hallintokoordinaattori

toimisto@topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

#KorisOnKivaa