Touhuposti/Syyskuu 2022

13.9.2022

"Haaveita on olemassa juuri siksi,

ettei tultais me liian aikuisiksi." - Pikku Myy


Aurinkoista syyskuuta ja uutta koriskautta topolalaiset!


Syyskuun touhupostin tärkeimmät:

Ilmoittautuminen syyslomaleirille 17.-19.10. on alkanut

Vuodesta toiseen hienon suosion saavuttanut syyslomaleiri saa jatkoa, kun järjestämme tänäkin vuonna syyslomaleirin Lauttasaaren yhteiskoululla (LYK). ma 17.10-ke 19.10. Leiri on tarkoitettu tänä syksynä 2010-2015-syntyneille lapsille. Leiripäivä on klo 9-15 ja päivittäin treenataan korista sekä monipuolisesti erilaisia lajeja tuttujen valmentajien ohjaamana. Aiempaa kokemusta koriksesta ei tarvita. Uusille pelaajille leiri on loistava tapa kokeilla korista, kun taas kokeneemmat pelaajat pääsevät kehittämään taitojaan mahtavien valmentajiemme johdolla. Leirin hinta on 130€.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://topola.myclub.fi/flow/events/4657334 .


Vielä ehtii mukaan 2017-syntyneiden kerhoihin ja START-korikseen

2017-syntyneiden kerhot treenaavat lauantaisin Lauttasaaren yhteiskoululla (LYK). Koripallopainotteisessa liikuntakerhossa harjoitellaan sosiaalista yhdessäoloa, tutustutaan monipuolisesti erilaisiin liikuntaleikkeihin ja pallopeleihin sekä opetellaan motorisia taitoja. Lisätietoa ja ohjeet maksuttomaan kokeilujaksoon, saat kerhon vastuuohjaaja Anni Saistolta: anni.saisto@topola.fi.

START-koris on suunnattu koripalloa vasta aloitteleville aikuisille ja mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä. START-naiset treenaa maanantaisin klo 18-19 ja START-miehet klo 20-21 Vattuniemen ala-asteelle. Tervetuloa kokeilemaan korista mahtavaan porukkaan! Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet saat ToPoLan toimistolta: toimisto@topola.fi.

PS. Kaikkiin muihinkin ryhmiimme pääsee kahdeksi viikoksi maksuttomasti kokeilemaan!


Ostathan lisenssin ja huolehdit vakuutuksesta ennen pelien alkua

Kaikkien ToPoLassa harrastavien tulee huolehtia omasta vakuutuksesta. Vakuutuksen voi hankkia esimerkiksi lisenssin yhteydessä tai oman vakuutusyhtiön kautta.

Lisäksi Koripalloliiton sarjoissa pelaavilla tulee ole lisenssi. Lisenssin pääset ostamaan täältä: Lisenssi (basket.fi) .

HUOM! Lisenssin tulee olla voimassa ennen ensimmäistä peliä!


Muita touhupostin aiheita:

Susijengin pelaa tänään EM-välieräpaikasta klo 18:00

Susijengi ja Espanja kohtaavat EM-puolivälierässä Berliinissä tiistaina 13.9. klo 17.15 alkaen paikallista aikaa (klo 18.15 Suomen aikaa). Suora lähetys YLE TV2:lla käynnistyy klo 18.00.

Koripalloliiton uutinen matsista: Susijengin puolivälierävastustaja, maailmanmestari Espanja pelaa älykoripalloa (basket.fi) .


Tervetuloa kannustamaan myös kaikkiin ToPoLan matseihin LYK:lle

Syyskausi tulee olemaan jälleen täynnä toinen toistaan jännittävämpiä korismatseja Lauttasaaren yhteiskoululla (LYK).

Kaikki ToPoLan matsit löydät uudistuneesta tulospalvelusta: Touhun Pojat Lauttasaari (basket.fi) .


--

Syysterveisin

Anni Saisto/Hallintokoordinaattori ToPoLa

toimisto@topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

#KorisOnKivaa