Etusivu

Touhussa Tapahtuu kaikenlaista. Uutisia ja arkistoja.

Seuran perustajajäsen, kunniapuheenjohtaja ja ToPoLa Hall of Famer Tom Hynninen on saanut kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäeltä ansioristin työstään koripalloilun hyväksi.
Löydät kaikki tarvittavat korisvarusteet ToPoLan hovihankkijalta Korispisteestä. Sieltä löytyy myös kattava valikoima Touhun seuratuotteita.
NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti.
Koripalloliiton ensimmäinen koulutustaso, Tule ohjaajaksi -kurssi, järjestetään Orimattilassa torstaina 7.maaliskuuta 2013. Tule ohjaajaksi -koulutuksen tavoite on antaa aloittaville ja uusille ohjaajille perustietoja ja -taitoja lasten ohjaamisesta sekä innostaa ohjaajia etenemään koulutuspolulla.
ToPoLa täyttää tänä vuonna 35 vuotta ja olemme juhlavuoden kunniaksi uudistamassa ToPoLan netti- facebook- ja twittersivut. Tavoitteenamme on palvella teitä entistä paremmin ja ajankohtaisemmin.