Etusivu

Touhussa Tapahtuu kaikenlaista. Uutisia ja arkistoja.

ToPoLan kesäkoris käynnistyy taas 19.5.2014
Seuramme junnujoukkueista ainakin minitytöt, minipojat ja C-tytöt ovat raivaamassa itsensä kevään mitalipeleihin eteläisen alueen aluefinaaleihin. Nyt on aika hankkia siis katsomoon lilaa ja keltaista ylle kannustusporukoille
Oli kiva pelata! Ne vastustajat oli kyllä aika hyviä, mutta oltiin mekin; me hävittiin vain kolmella pisteellä. Tuntui kivalta, kun oli niin paljon ihmisiä katsomassa. Kun mä olen kentällä, kuulen miten katsojat kannustavat meitä, taputtavat ja huutavat ”Hyvä Topola!”
ToPoLan vuonna 2003-04 syntyneet minipojat edustivat seuraa ainoana joukkueena Ricoh turnauksessa 24.1.-26.1.2014 Vantaalla. Uransa toiseen turnaukseen lähtenyt joukkue osallistui haastajat sarjaan, jossa pelit olivat ennakkoon arvaten juuri sopivan tasoisia joukkueelle. Kevätkauden sarjapelit olivat lähteneet hyvin käyntiin kolmella voitolla kolmesta ottelusta, joten odotukset hyvästä turnauksesta olivat ilmassa.
Helsingin lukioiden tyttöjen koriksen alkuturnaus pidettiin torstaina 23.1 koulumme salissa. Lohkoomme saapui vastustajiksi Mäkelänrinteen lukio, Helsingin luonnontiedelukio sekä Etu-Töölön lukio.