SCANIA CUP kutsuu ToPoLan C-tyttöjä

17.4.2014

Scania Cup 2014
Scania Cup 2014

Junioreiden epävirallinen pohjoismaiden mestaruusturnaus pelataan Ruotsissa Södertäljessä nyt pääsiäisenä. Tähän turnaukseen on kutsuttu kustakin Pohjoismaasta kunkin ikäluokan parhaimmat joukkueet. ToPoLan C-tytöt ovat saaneet kutsun turnaukseen ja lähtevät siis pääsiäisenä edustamaan ToPoLaa tähän maineikkaaseen turnaukseen.

Tytöt ovat treenanneet koko kevään ahkerasti sarjapelejä ja Scaniaa varten. Niinpä nyt onkin mukava päästä katsomaan minkälaisia vastustajia löytyy muista Pohjoismaista. Tytöt 01 –sarjaan on kutsuttu 12 joukkuetta; 4 joukkuetta Ruotsista, 4 Tanskasta, 3 Suomesta ja yksi Norjasta. Suomesta osallistuvat ToPoLan lisäksi Tapiolan Honka ja Pelikarhut Kotkasta.

ToPoLan C-tyttöjen alkusarjan pelit ovat seuraavasti:

ToPoLa – Skuru IK, Ruotsi pe 18.4. klo 15.10 ja  BMS, Tanska – ToPoLa la 19.4. klo 9.50

Jatkopelit riippuvat alkupelien menestyksestä. Seuraa ToPoLan Facebookista, Twitteristä ja www.topola.fi –sivuilta tyttöjen kuulumisia ja pidä peukkuja joukkueelle. Lauttasaaresta lähtee perjantai-aamulla tyttöjen mukana iso kannustusjoukko Södertäljeen eli Svea-mamman maalla kaikuu raikas Touhu-laulu aivan varmasti Pääsiäisenä : D