Scandic Sports


Peli-, turnaus- ja leirimatkoilla koko joukkue majoittuu mukavasti Scandicissa, nauttii pelipuhtia parantavat unet ja maittavan aamiaisen – edullisesti Scandic Sports -hinnoilla, joihin sisältyy myös kick-back -lahjakortti, tilat taktiikkapalaveriin ja sport-ateriat erikoishintaan.


Scandic Sports on tarkoitettu joukkueenjohtajille, valmentajille sekä muille aktiivisesti urheilutoiminnassa mukana oleville. Jäsenyys on henkilökohtainen ja antaa sinulle ja joukkueellesi mahdollisuuden yöpyä hotellissa edullisesti ja mukavasti.


SCANDIC SPORTS -JÄSENYYDEN EDUT:

  • Hyvät unet - majoitus alk. 29 €/hlö/vrk jaetussa kolmen hengen huoneessa
  • Energiaa - runsas aamiainen, edulliset sport-ateriat
  • Taktiikkapalaverit - mahdollisuus kokoushuoneen käyttöön (pyydettäessa hotellissa  ja varaustilanteen salliessa)
  • Hyvät yhteydet - langaton internetyhteys kaikissa tiloissa
  • Lihaskunto ja rentoutuminen - hotellin kuntohuoneen ja aamu- ja/tai iltasauna (hotellista riippuen) käyttöoikeus
  • Kick back - majoittuessa Suomessa saatte 5 % kick-back lahjakortin etukäteen ennakkolaskulla/paikan päällä pankki/luottokortilla maksetuista palveluista.

Liity Scandic Sports jäseneksi.


Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistusviestin, jossa näkyy urheilulajisi varausnumero. Säilytä viesti, koska varausnumero tulee esittää hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jäsenyys on kortiton. Liittymällä Scandic Sports -jäseneksi hyväksyt samalla Scandicin uutiskirjeiden vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjeitä voit peruuttaa tilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta.


Lisätietoa Scandic Sportista.