Pelileiri 13.-17.6.2022

Tervetuloa mukaan ToPoLan pelileirille!


PERUSTIEDOT:

Tällä leirillä pelataan paljon korista! Viikko aloitetaan 1 vs. 1 peleillä, joista edetään aina 5 vs. 5 peleihin asti. Leirillä pelataan sekä sisällä että ulkona. Koriksen lisäksi luvassa on muutamia muita hauskoja lajeja.

Leiri järjestetään Lauttasaaren yhteiskoululla ma 13.6.-pe 17.6. Leiripäivät alkavat klo 9:00 ja päättyvät klo 15:00. Ohjaajat ovat paikalla LYK:llä klo 8:30 alkaen.

Leirille ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat pelaajat, jotka ovat syntyneet 2010-2015. Aiempaa kokemusta koripallosta ei tarvita.


HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:

Sunnuntaihin 8.5. mennessä ilmoittautuneille leirin hinta on 200€. Tämän jälkeen ilmoittautuneille hinta on 220€. Leirin hinta sisältää valmennuksen, salivuokran, lounaan, välipalan, oheisohjelman ja leirituotteet.

Leiri-ilmoittautuminen on auki MyClubissa torstaista 6.1. klo 9:00 sunnuntaihin 8.5. klo 23:59 asti: https://topola.myclub.fi/flow/events/3771245 .

Jälki-ilmoittautumisen voi tehdä su 8.5. jälkeen sähköpostilla: anni.saisto@topola.fi, jos leirillä on tilaa.


PERUUTUSEHDOT:

Leirin pystyy peruuttamaan su 8.5. asti ilman kuluja. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistuksen perusteella ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kuin leiripäiviä jää lapselta väliin.  


MUUTA:

Leiriohjelma ja muut tärkeät tiedot ilmoitetaan leirikirjeessä noin viikkoa ennen leirin alkua.

Lapsia ei ole vakuutettu leirin osalta. Huolehdithan lapsen vakuutusturvasta. Lisenssin yhteydessä otettu vakuutus kattaa leirin aikana sattuneet tapaturmat.

Lisätietoa leiristä: anni.saisto@topola.fi.