Korista ja kavereita ToPoLan syyslomaleirillä

24.9.2020

‍Enää vajaat kaksi viikkoa aikaa ilmoittautua syksyn hauskimmalle leirille!


Järjestämme LYK:llä ma 12.10.-ke 14.10. syyslomaleirin 2007-2013-syntyneille. Leiripäivä on klo 9-15. Leirin hinta on 125€ ja siihen sisältyy LYK:n herkullinen lounas sekä välipala, salivuokra, leirituote sekä tuttujen valmentajien valmennus.


Leirillä treenataan ja pelataan tuttuun tapaan paljon korista sekä kokeillaan myös paljon muita lajeja ja leikkejä leiriläisten toiveiden mukaan.


Leirille tullakseen ei tarvitse olla kokenut koripalloilija. Leirillä harjoitellaan koristaitoja jokaisen omalla tasolla. Aloittelijoille on siis luvassa tehokas kolme päivää koriksen perustaitoja. Kokeneemmille pelaajille puolestaan on luvassa paljon uusia haasteita.


Ilmoittautuminen on leirille on auki MyClubissa 5.10. asti: https://topola.myclub.fi/flow/events/2300991


Epävarman koronavirustilanteen vuoksi leirimaksun eräpäivä on aikaisintaan kaksi viikkoa ennen leirin alkua (28.9.). Ennen laskun eräpäivää leirin voi perua ilman kuluja. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kuin leiripäiviä jää lapselta väliin. Jos emme kornavirusksen vuoksi pysty järjestämään leiriä ollenkaan, koko leirimaksu palautetaan. Voitte siis rauhallisin mielin ilmoittautua leirille.


Luvassa on siis mahtava määrä korista, yhdessäoloa parhaiden kavereiden kanssa, herkulliset ruuat sekä loistava alku syyslomaviikolle! Tervetuloa mukaan!


Tunnelmia edellisiltä leireiltä:

Leirivideo 2020
https://youtu.be/NTEo9LYdVg0

Leirivideo 2018
https://youtu.be/UxjqEuLRkKg

Leirivideo 2016
https://youtu.be/-VxNUB-BYvo

Lisätietoa leiristä:
Anni Saisto/Seurakoordinaattori
Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry
045 848 2525
anni.saisto@topola.fi