Paljon onnea Vuoden korisalumi ja Koripalloliiton ansiomerkeillä palkitut topolalaiset

24.11.2021

Marraskuussa on päästy palkitsemaan iso joukko upeita, aktiivisia topoalaisia.

Lauantaina 13.11. Hilton Strand kokosi koripalloalumnit yhteen juhlimaan ja kunnioittamaan Hall of Fame 2021-ikäluokkaa. Hall of Fame -julkistuksen lisäksi tapahtumassa palkittiin vuoden korisalumnit, joista toinen on meidän upea Satu Saarteinen. Satu valmentaa ToPoLassa START-ryhmää sekä LA:ta. 

Lämpimät onnittelut Satu!


Sunnuntaina 14.11. LYK:llä palkitut

Sunnuntaina 14.11. Lauttasaaren yhteiskoululle kokoontui iloinen joukko topolalaisia, kun Uudella puolella pelattiin RPC-peli ToPoLa vs. Korson Kunto. Ennen peliä puheenjohtaja Jyri Saraste palkitsi 13  topolalaista Koripalloliiton pronssisilla ja hopeisilla ansiomerkeillä. 

Kiitos upeasta työstänne koripallon eteen ja paljon onnea!


Koripalloliiton hopeisen ansiomerkin saivat Sami Schelehoff ja Juha-Pekka Sipponen.

Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka menestyksellisesti on toiminut liiton tai sen alueiden ja seurojen hyväksi. Toimintavuosia lajin parissa edellytetään olevan vähintään kahdeksan. Pronssisen ansiomerkin myöntämisestä tulee olla vähintään neljä vuotta. Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää myös pelaajalle, valmentajalle tai erotuomarille, joka erityisen merkityksellisesti on edustanut Suomea kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

Sami Schelehoff ja Juha-Pekka Sipponen
Riku Laanti, Terhi Koski-Hämäläinen, Elias Kajander, Jarkko Larkas, Niko Marttinen, Anna Pugin, Tita Pugin, Sanna Rauhansalo, Juuso Uski, Jussi Vainio ja Pekka Kolsi

Koripalloliiton pronssisen ansiomerkin saivat Riku Laanti, Terhi Koski-Hämäläinen, Elias Kajander, Niko Marttinen, Anna Pugin, Tita Pugin, Sanna Rauhansalo, Juuso Uski, Jussi Vainio ja Pekka Kolsi.

Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka ansiokkaasti on toiminut usean vuoden aikana koripalloilun hyväksi.

Puheenjohtaja Jyri Saraste
Jyri Saraste ja Pekka Kolsi