Tammikuun kuukauden topolalaiset: William Kilmer ja Vilma Repo

3.2.2021

Tammikuusta 2021 alkaen ToPoLa esittelee ja palkitsee kuukausittain aktiivisia, esimerkillisiä ja innostavia topolalaisia.


Joulu-tammikuussa treenattiin vain ulkona ja etänä, joten tammikuun kuukauden topolalaisina palkitaan pelaajia, joilla oli aktiivinen ote ulkoharjoitteluun.


William Kilmer Pojat 2011-joukkueesta valikoitui kuukauden topolalaiseksi iloisen asenteensa takia. Valmentajat kuvailevat Williamia näin: “William on ollut iloisella asenteella mukana ulkotreeneissä säässä kuin säässä. Lisäksi hän on reilu ja muut 
huomioiva joukkuekaveri.”


William kertoo, että ulkotreeneissä parasta on ollut pelaaminen. Joukkue on pelannut paljon muun muassa fudista ja lätkää. Sisätreeneistä William kaipaa kuitenkin elefanttifudista, jota ainakin monella leirillä on pelattu. Ehkäpä sitä päästään taas pian pelaamaan.


Lopuksi William haluaa lähettää kaikille topolalaisille terveisiä aikaan, jolloin taas pelataan matseja: "Juoskaa nopeasti peleissä!"

Vilma Repo Tytöt 2005-2006 joukkueesta valikoitui kuukauden topolalaiseksi aktiivisen ja omatoimisen harjoittelunsa ansiosta. Valmentajat kertovat Vilmasta näin: “Hyvä ja aktiivinen harjoittelija, joka 
pystyy toteuttamaan omaharjoittelujaksolla oman viikko-ohjelman suunnittelun ja raportoinnin valmentajille. Omatoimiharjoittelun rinnalla Vilma on kulkenut aktiivisesti 
ulkoharjoituksiin kaupungin halki.”


Parasta ulkotreeneissä on Vilman mielestä se, että saa raitista ilmaa, jota ei tavallisesti saisi niin paljon. Nyt on kuitenkin päästy palaamaan takaisin sisätreeneihin, joista Vilma on erityisesti kaivannut korintekoa ja itse koripalloa.


Lyhyessä haastattelussa Vilma kehui myös joukkueensa yhteishenkeä, jonka ansiosta niin sisä- kuin ulkotreeneihinkin on kiva tulla.

ToPoLa-perhe kiittää ja onnittelee!

Onko sinulla mielessäsi joku aktiivinen, esimerkillinen tai innostava topolalainen? Ilmianna ystävä, joukkuekaveri, valmentaja tai seuratoimija helmikuun kuukauden topolalaiseksi: anni.saisto@topola.fi.