Tätä on luvassa ToPoLan kesäleireillä 2021🏀

28.4.2021

Järjestämme kesä-elokuussa kolme kesäleiriä:


Kesäleiri 1 7.6.-11.6. Ilmoittautuminen: ToPoLan Kesäleiri 1 2021 (myclub.fi)


Pelileiri 14.6.-18.6. Ilmoittautuminen: ToPoLan Pelileiri 2021 (myclub.fi)


Kesäleiri 2 2.8.-6.8. Ilmoittautuminen: ToPoLan Kesäleiri 2 2021 (myclub.fi)


Kaikilla leireillämme on luvassa mahtavaa ja monipuolista ohjelmaa niin koriksen parissa kuin muutenkin. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, mieti kiinnostaistaisiko leirimme ohjelma sinua. Kesäkuun leirien ilmoittautuminen on auki tiistaihin 11.5. asti ja elokuun leirin ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 13.6. Leirien hinta on 220€.


Kesäleireillä on luvassa paljon uusien taitoja oppimista ja vanhojen taitojen vahvistamista leiriläisten taidot huomoioiden. Lisäksi luvassa on retkiä ja monipuolista ulkoilua, leiriläisten toivejuttuja sekä tietenkin viikon kruunaavat leiripelit.


Pelileirillä on luvassa nimensä mukaisesti paljon pelaamista, koska koronarajoituksista johtuvan pitkän pelitauon jälkeen kaikkien pelihammasta varmasti kolottaa. Lisäksi harjoitellaan pelitaitoja yksilöllisesti, ulkoillaan monipuolisesti mm. padelin ja norsufudiksen parissa sekä toteutetaan leiriläisten toiveiden mukaista ohjelmaa.


Lisäksi kaikilla leireillämme on tarjolla herkullinen lounas sekä välipala, tuttujen, ammattitaitoisten ja hauskojen valmentajien ohjaus ja yhdessäoloa upealla porukalla.


Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja tarvittaessa pyydä lisätietoa seurakoordinaattorilta: anni.saisto@topola.fi.


Tervetuloa mukaan kesän parhaille leireille!