ToPoLa hakee toiminnanjohtajaa

11.8.2022

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä toisiin tehtäviin, ToPoLa hakee uutta toiminnanjohtajaa päätoimiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kasvavana seurana ToPoLa kehittää jatkuvasti toimintaansa, valmennuksen laatua ja pelaajapolkua aina alle kouluikäisistä nuoriin harrastajiin sekä kilpaurheilijoihin.

Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joka puhaltaa yhteiseen pilliin, työskentelee sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa ja näyttää asenteellaan esimerkkiä myös muille seurassa toimiville henkilöille. ToPoLassa pääset kehittämään seuraa, innostamaan lapsia, nuoria ja aikuisiakin koripallon pariin sekä jakamaan tietotaitoasi niin harrastajille, huoltajille, seuralle kuin valmentajillekin.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat:
− toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja johtaminen
− verkostoituminen eri toimijoiden kanssa
− yritysyhteistyö ja varainhankinta

Seura edellyttää sinulta:
− positiivista, energistä ja joustavaa asennetta
− hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- kokemusta hallinnollisista tehtävistä
- halua itsensä kehittämiseen

ToPoLa tarjoaa sinulle:
- osaamisen, kokemuksen ja toiveet huomioivat työtehtävät
- erittäin tiiviin ja yhteistyökykyisen työyhteisön
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden itsensä kehittämiseen

Onko ToPoLa sinun seuraava työpaikkasi?

Ota rohkeasti yhteyttä!

HAKEMINEN
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla “Toiminnanjohtaja” viimeistään 26.8.2022 Terhi Koski-Hämäläiselle terhi.koski-hamalainen@topola.fi

Käynnistämme haastattelut hakuaikana ja palkkaamme tehtävään henkilön heti, kun sopiva henkilö on löytynyt. Työsuhde alkaa 1.10.2022 tai yhteisesti erikseen sovittavana ajankohtana.

LISÄTIEDOT JA YHTEYDENOTOT

Terhi Koski-Hämäläinen
terhi.koski-hamalainen@topola.fi
040 503 9091
www.topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry on koripalloseura, joka on toiminut Helsingin Lauttasaaressa vuodesta 1978 lähtien. ToPoLassa vallitsee lämmin yhteishenki, joka mahdollistaa turvallisen ja kehittävän kasvualustan nuorille ja rennon ja pitkäaikaisen harrastuksen aikuisille. Joukkueita ToPoLassa on yli 30, valmentajia noin 40 ja jäseniä yli 600.