Touhuposti/Huhtikuu 2023

3.4.2023

"Lentelipä pikkuinen noita-akka,
luudassaan täysi pajuvakka.

Sieltä se nakkeli pikkutaikoja,
toivotellen hyviä pääsiäisaikoja!"

  • Tuntematon


Hyvää pääsiäisenaikaa topolalaiset!


Huhtikuun touhupostin tärkeimmät

ToPoLa 45-vuotis juhlagaala 13.5.2023

Tervetuloa juhlistamaan 45-vuotiasta ToPoLaa tilausravintola Stageen Lauttasaaressa osoitteessa Melkonkatu 28 C. Juhlaillan ohjelmassa hyvää ruokaa sekä seuraa ja perinteinen ToPoLan bändin The Muskarin esiintyminen. Juhlissa näet ja koet myös Euroviisujen loppuratkaisuhetket. 

Illalliskortin hinta 65 eur, ikäraja tilaisuuteen on 18-vuotta. Kaikki täysikäiset touhuhenkiset ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittautuminen seuraavasta linkistä sekä maksu sivun ohjeen mukaisesti viimeistään 10.4.2023 mennessä: Ilmoittautuminen | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .


Kesälomalla järjestettävien ToPoLa-leirien ilmoittautumiset ovat auki

Kesälomalla järjestettävät ToPoLa-leirit ovat täällä taas!

Luvassa tuttuun tapaan paljon koristreenejä, leiriläisten toivomia pelejä ja leikkejä, herkullista ruokaa, aurinkoa, yhdessäoloa ja vierailjoita! Järjestämme tänä vuonna Lauttasaaren yhteiskoululla kaksi leiriä, ensimmäinen leiri (vko 1.) ma-pe 5.6.-9.6. ja toinen leiri (vko 2.) ma-pe 12.6.-16.6. Leirille voi osallistua, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta koripallosta. Voit osallistua myös molemmille viikoille! Leiri on tarkoitettu tänä vuonna 2011-2016 syntyneille lapsille.


Ilmoittautumiset auki 1.3.-30.4. MyClubissa: 
vko 1: ToPoLa-leiri 1. (5.6.-9.6.2023) (myclub.fi)
vko 2: ToPoLa-leiri 2. (12.6.-16.6.2023) (myclub.fi)


Voit myös ilmoittautua suoraan seurakoordinaattorillemme ruth.rokman@topola.fi . Lisätietoja saa samasta osoitteesta! Tervetuloa taas ToPoLan suosituille kesäleireille!


Rikun terveiset

Aloitin seuran kehityspäällikkönä maanantaina 13.3. toimenkuvanani strateginen suunnittelu, toiminnan suunnittelu yhdessä hallintopäällikön kanssa, valmennusresurssien optimointi eri joukkueiden kesken, valmentajien rekrytointi, valmennuksen kehittäminen ja valmentajien esihenkilönä toimiminen.

Olen ollut mukana ToPoLassa juniorien valmennuksessa jo noin 9 vuotta (junnujen isänä, sekä P10 ja P11 joukkueiden valmentajana/jojona), joten seura on minulle tuttu ja tunnen teistä jo monia. Tällä hetkellä olen tavannut/tapaamassa kaikkien valmentajiemme kanssa, alkaen juniorijoukkueiden vastuuvalmentajista. Tavoite on tavata jokaisen valmentajan, sekä aikuisjoukkueiden yhteyshenkilöiden kanssa huhtikuun aikana, jotta saan paremman ymmärryksen jokaisen joukkueen tilanteesta.

Seura on kasvanut vauhdilla ja todella moni asia on mennyt eteenpäin viime vuosina, kiitos lukemattomien upeiden topolalaisten. Kasvu on tuonut mukanaan myös uusia haasteita ja toivon omalta osaltani voivani olla avuksi seuraavien kehitysaskelien ottamisessa. Minulla on pitkä tausta koripallosta, valmennuskoulutusta, sekä koulutusta ja muutaman kymmenen vuoden työkokemus johtamisesta ja taloudesta, niin yrityselämästä kuin vähän akatemiankin puolelta, joiden uskon auttavan tässä työssä. Elämäntilanteeni mahdollisti nyt mukaan lähtemisen ja olen sitoutunut olemaan mukana tarvittaessa pitkällä tähtäimellä seuran kehittämisessä.

Huhti- ja toukokuun ykkösprioriteetit ovat kesän ja ensi kauden saliresurssien varmistaminen, sekä mahdollisimman hyvien valmennustiimien allokointi jokaiselle joukkueelle. Nämä ovat perinteisesti pullonkauloja jokaisessa junioriseurassa, joten tehtävää riittää lähikuukausina. Näiden tehtävien rinnalla olemme jo käynnistäneet yhdessä hallituksen kanssa työn strategian päivittämiseksi ja kirkastamiseksi.

Tarkoitukseni on kirjoittaa kuulumisia näihin asioihin liittyen säännöllisesti.

Kaikkiin edellä mainittuihin asioihin liittyvissä kysymyksissä, huolissa ja kehitysideoissa, olkaa rohkeasti yhteydessä minuun.

Terveisin,

Riku Laanti

riku.laanti@topola.fi

041-544 4544--
Kevätterveisin

Anni Saisto/Hallintokoordinaattori

toimisto@topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

#KorisOnKivaa