Touhuposti/Joulukuu 2023

7.12.2023

Pikkuinen tonttu hyppeli näin
jalassa tossut väärinpäin.
Pikkuinen tonttu huuteli näin:
Tästä se joulu alkaa!
Tip tap, huuteli näin,
tip tap, huuteli näin:
Tästä se joulu alkaa!

- Tuntematon


Ihanaa joulukuun alkua topolalaiset!


Joulukuun Touhupostin tärkeimmät:

ToPoLa-leirin 2.1-4.1.2024 ilmoittautuminen on auki 13.12. asti🏀☃️

2011-2016 -syntyneet, lämpimästi tervetuloa korispainotteiselle ToPoLa-leirille joululomalla 2.1.-4.1.2024.

Leiripäivät ovat klo 9-15 ja päivittäin treenataan korista sekä monipuolisesti erilaisia lajeja tuttujen valmentajien ohjaamana. Aiempaa kokemusta koriksesta ei tarvita. Uusille pelaajille leiri on loistava tapa kokeilla korista, kun taas kokeneemmat pelaajat pääsevät kehittämään taitojaan mahtavien valmentajiemme johdolla.

Leirin hinta on 145€ ja se sisältää herkullisen lounaan sekä välipalan, valmennuksen, salivuorot LYK:llä ja leirituotteen.

Leiri-ilmoittautuminen on auki MyClubissa ke 13.12. asti. Tästä pääset ilmoittautumaan: https://topola.myclub.fi/flow/events/6368864 .

Lisätietoa saat tapahtuman MyClub-sivulta tai seurakoordinaattori Ruth Rökmanilta: ruth.rokman@topola.fi.


Omamehiläinen ja omaurheilu - tukea ja etuja sinulle ja seurallesi

”Jo pelkästään rekisteröitymällä pääset kasvattamaan seurallesi maksettavan tuen määrää.”

ToPoLa ja Mehiläinen ovat olleet yhteistyökumppaneita jo pidempään. Topolalaisia palvelee Urheilu Mehiläisen oma terveydenhuollon hoitotiimi ja muukin Mehiläisen kattava palveluvalikoima.

Mehiläisen toimipisteistä lähimpänä Lauttasaarta ovat Töölä ja Tapiola, sekä useammankin joukkueemme pelaajien jo käyttämä Fysios Mehiläinen Tapiolassa, mm. alarajaakartoituksiin ja muihin urheilufysioterapeutin palveluihin.

Mehiläisen palveluista löytyy kätevästi lisäinfoa OmaMehiläinen ja OmaUrheilu sovelluksesta. Mehiläinen tarjoaa nyt seuralle 5€ jokaisesta uudesta OmaUrheilu rekisteröityneestä vuoden 2023 loppuun asti. Rekisteröityminen ei maksa jäsenelle mitään, eikä siinä sitoudu mihinkään palveluihin.

Toimi näin:

1. Avaa OmaMehiläinen-sovellus tai lataa se sovelluskaupasta

2. Avaa kohta "OmaUrheilu"

3. Etsi seuralistauksesta ”ToPoLa”

4. Käytä rekisteröitymisessä salasanaa "MEHURHEILU"

Valmista tuli! Lisätietoa nettisivuiltamme: Urheilu-Mehiläinen | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .


Muistutus kevätkauden kausimaksuun sitoutumisesta

Jos et halua jatkaa kevätkaudella mukana ToPoLan toiminnassa, niin ilmoitathan siitä vuoden loppuun mennessä nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella: Lopettaminen | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry. Muussa tapauksessa jäsenyys jatkuu automaattisesti ja sitoudut kevätkauden kausimaksuun.

Kevätkaudelle ei siis tarvitse ilmoittautua erikseen! Saat omalta valmentajaltasi tiedon, milloin joukkueen joulutauko alkaa ja, milloin kevätkauden ensimmäiset treenit järjestetään.


Muita Touhupostin aiheita:

Koripalloliiton terveiset: Ohjeita koripallosisältöjen fiksuun jakamiseen sosiaalisessa mediassa

1. Reilu peli ja vastustajan kunnioittaminen

Tue reilua peliä ja osoita hyvää urheiluhenkeä ja kunnioitusta vastustajia kohtaan kaikissa julkaisuissa. Vältä jakamasta aggressiivisuutta, väkivaltaa tai epäkunnioittavaa käyttäytymistä sisältävää materiaalia.

2. Positiiviset esikuvat

Jaa sisältöä positiivisista esikuvista, kuten urheilijoita, jotka osoittavat hyvää urheiluhenkeä, joukkuehenkeä ja yhteisöllisyyttä. Vältä sisältöä, joka ihannoi negatiivista käytöstä tai huonoa urheiluhenkeä tai kannustaa äärimmäiseen tai epäterveelliseen käytökseen urheilullisen menestyksen tavoittelussa.

3. Pitäydy totuudessa

Varmista urheilutapahtumista tai urheilijoista jakamasi tiedon tai uutisten luotettavuus. Vältä huhujen, väärien tietojen tai vahvistamattomien uutisten levittämistä, jotka voivat vahingoittaa yksilöiden tai organisaatioiden mainetta.

4. Henkilökohtainen yksityisyys ja suostumus

Kunnioita muiden yksityisyyttä, mukaan lukien urheilijat, valmentajat ja joukkuekaverit. Vältä arkaluontoisten tai yksityisten tietojen jakamista ilman suostumusta, mukaan lukien henkilökohtaiset yksityiskohdat, valokuvat tai videot, jotka voivat vahingoittaa jonkun mainetta tai vaarantaa jonkun turvallisuutta.

5. Ei syrjinnälle ja häirinnälle

Ole tarkkana, ettet jaa sisältöä, joka edistää tai hyväksyy syrjintää, häirintää tai kiusaamista esimerkiksi etnisyyden, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai muiden henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella. Tue hyväksyntää ja kunnioitusta monimuotoisuutta kohtaan.

6. Point the passer

Muista, että somessakin pätevät tekijänoikeudet. Anna siis sisällöistä krediitti sille, jolle krediitti kuuluu.

Samat säännöt pätevät niin sosiaalisessa mediassa kuin yksityisviesteissäkin. Hyvä muistisääntö joukkueille on jakaa vain sellaista sisältöä, jonka valmentaja ja vastustajakin voivat hyvillä mielin nähdä. Levitetään fiksusti innostavaa korissisältöä ja rehtiä urheiluhenkeä!


2011-2017 -syntynyt, muista ilmoittautua pikkujouluihin 10.12. mennessä

Ilmoittaudu mukaan ToPoLan junioreiden pikkujouluihin viimeistään su 10.12. MyClubissa! https://topola.myclub.fi/flow/events/6354802

Luvassa on hauskaa yhdessäoloa omien joukkuekavereiden ja muiden seuran junioreiden kanssa, pikkujouluteemaista ohjelmaa ja Lidl Suomi ky:n tarjoamia herkkuja!

Lisätietoa tapahtumasta saat ilmoittautumislinkin kautta tai omalta joukkueenjohtajaltasi.


LYK:n Uuden hallin lasiseinän ovet eivät ole läpikulkua varten

LYK:ltä tuli muistutusta kaikille topolalaisille, että uuden hallin lasiseinällä olevat kaksi ovea eivät ole tarkoitettu läpikulkuun. Tämä muun muassa siksi, että näin suojataan hallin lattiaa likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Olemme saaneet edelleen erikoisluvan käyttää näitä ovia buffeteihin tulevien raskaiden jääkaapin ja pöytien siirtoon. Kaikki muu liikenne halliin/hallista on kuitenkin tapahduttava muiden ovien kautta. Eli myös buffan aikana kyseisten ovien on tarkoitus olla suljettuna, ettei avoin ovi houkuttele turhaan kulkijoita. Ollaan saamamme luottamuksen arvoisia.

Kiitos yhteistyöstä tämän LYK:lle ja sitä kautta meillekin tärkeän asian huomioimisesta.


--

Jouluisin terveisin

ToPoLan toimiston väki

toimisto@topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

#KorisOnKivaa