Syyslomaleiri 2021

TOPOLAN SYYSLOMALEIRI ON JÄLLEEN TÄÄLLÄ!

Viime vuonna hienon suosion saavuttanut syyslomaleiri saa jatkoa, kun järjestämme tänäkin vuonna syyslomaleirin LYK:llä ma 18.10-ke 20.10. Leiri on tarkoitettu tänä syksynä 2009-2014-syntyneille lapsille. Leiripäivä on klo 9-15 ja päivittäin treenataan korista sekä monipuolisesti erilaisia lajeja tuttujen valmentajien ohjaamana. Aiempaa kokemusta koriksesta ei tarvita. Uusille pelaajille leiri on loistava tapa kokeilla korista, kun taas kokeneemmat pelaajat pääsevät kehittämään taitojaan mahtavien valmentajiemme johdolla.


LEIRIN HINTA:

Leiri hinta on 125 € ja se sisältää herkullisen lounaan sekä välipalan LYK:n keittiön tarjoilemana, valmennuksen, salivuorot Uudella LYK:llä ja leirituotteen.

Epävarman koronavirustilanteen vuoksi leirimaksun eräpäivä on vasta kaksi viikkoa ennen leirin alkua (3.10.). Tätä ennen leirin voi perua ilman kuluja. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kuin leiripäiviä jää lapselta väliin. Jos emme koronaviruksen vuoksi pysty järjestämään leiriä ollenkaan, koko leirimaksu palautetaan. Voitte siis rauhallisin mielin ilmoittautua leirille. Leirin minimiosallistujamäärä on 20.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedoissa mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut tarvittavat lisähuomiot.


LEIRIOHJELMA:

Lähetämme leiriohjelman noin viikkoa ennen leirin alkua ja siinä kerrotaan tärkeimmät tiedot itse leiristä, yhteystietoja, valmentajat sekä muuta huomioitavaa.


PERUUTUSEHDOT:

Viimeistään 3.10. tulleista peruutuksista palautamme 100% leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan.

Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kuin leiripäiviä jää lapselta väliin.

Leirin minimiosallistujamäärä on 20.


LEIRILÄISTEN VAKUUTTAMINEN:

Lapsia ei ole vakuutettu leirin osalta, huolehdithan lapsen vakuutusturvasta. Lisenssin yhteydessä otettu vakuutus tai LähiTapiolan ToPoLa -vakuutus kattaa leirin aikana sattuneet tapaturmat.


VIDEOITA EDELLISVUOSIEN LEIREILTÄ:

Leirivideo 2020

https://youtu.be/NTEo9LYdVg0

Leirivideo 2018

https://youtu.be/UxjqEuLRkKg

Leirivideo 2016

https://youtu.be/-VxNUB-BYvo


ILMOITTAUTUMINEN: 
Leirille ilmoittaudutaan MyClubin tai seurakoordinaattorin kautta. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 3.9. klo 9:00: https://topola.myclub.fi/flow/events/3323724 .


LISÄTIETOJA LEIRISTÄ:

Anni Saisto

Leirin vastuuvalmentaja

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

045 848 2525

anni.saisto@topola.fi